• BIST 9878.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Finnlines'dan yeni Ro-Ro servisi hizmeti

Finnlines'dan yeni Ro-Ro servisi hizmeti
Arkas şirketlerinden Egekont’un temsilciliğini yürüttüğü Grimaldi Lines’ın grup şirketlerinden Finnlines’ın yeni servisi ro-ro yükleri olan müşteriler için önemli bir hizmet sunuyor.

Finnlines’dan yeni Ro-Ro servisi

Dünyanın en büyük ro-ro filolarından birine sahip Grimaldi Lines’ın bünyesindeki Finnlines, Kuzey Denizi’nde Hull ve Inmingham limanlarını Anvers limanına bağladığı haftalık servisinin avantajıyla; Euromed servisinin ağını da, sevkiyatlarını İngiltere’nin Kuzey Doğu bölgesini ana Euromed destinasyonlarına yapacak şekilde genişletti.

Finnlines’ın Çarşamba günleri Hull/Immingham çıkışlı servisi Perşembe günü Anvers’e ulaşıyor. Bu hatta 154,5 metre boyunda 12 bin 251 gross tonluk Birka ro-ro gemisi ile hizmet veriliyor. Birka’nın yükleme kapasitesi 1690 metrelik rolling kargo ve konteynerler.

Bu hat, Anvers’ten Euromed servisinin kapsadığı destinasyonlar olan Southhampton, Salerno, Malta, Pire, İzmir, Ashdod ve İskenderiye’ye hızlı bağlantı sağlıyor.

Ayrıca, Anvers’ten Finnlines’ın servisi ile Grimaldi Lines’ın haftada iki kere gerçekleşen Euro Aegean servisine bağlantı yapmakta mümkün. Euro Aegean servisi; Setubal, Valensiya, Livorno, Civitavecchia, Salerno, Palermo, Pire, Beyrut, Lazkiye, Mersin, İskenderiye ve Gemlik limanlarına uğrak yapıyor. Grimaldi Grup şirketlerinin genel acentesi Egekont, Finnlines’a da Türkiye’de acentelik hizmeti veriyor. Grimaldi Grup’a bağlı Finnlines, Baltık ve Kuzey Denizi’nde ro-ro ve yolcu taşımacılığı yapıyor. Grimaldi Grup’un gücünü yanına alan Finnlines, Akdeniz, Batı Afrika ve Atlantik kıyıları ile Kuzey ve Güney Amerika’ya servis veriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim