• BIST 9889.76
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Fuar lojistiği Fillo'ya emanet ediliyor

Fuar lojistiği Fillo'ya emanet ediliyor
Fillo Genel Müdürü Serkan Akbudak, Türkiye genelinde yapılacak olan fuarlardaki katılımcıların tüm lojistik ihtiyaçlarını tek elden karşılayacaklarını bildirdi

Fuarlar Fillo’ya emanet

Fillo Genel Müdürü Serkan Akbudak, Türkiye genelinde yapılacak olan fuarlardaki katılımcıların tüm lojistik ihtiyaçlarını tek elden karşılayacaklarını bildirdi

Firmalara butik hizmetler sunarak lojistik sektöründe fark yaratan Fillo, yurt içindeki yaygın dağıtım ağı ve depolarından yararlanarak fuar lojistiği alanında da söz sahibi olmak için yola çıktı. Fillo, firmaların fuarlarda sergileyeceği ürünleri, stantları güvenilir bir şekilde zamanında yerine ulaştıracak, bunun yanında fuar süresince katılımcıların gönderilerini taşıma hizmetlerini de gerçekleştirecek.

Krize karşın 2009’da yüzde 20 oranında büyüyerek lojistik sektöründe dikkatleri üzerine çeken Fillo, 2010 yılına da hızlı bir başlangıç yaptı ve yüzde 30 büyüme ile yoluna devam ediyor. Aynı zamanda birçok yeni hizmet modelini sektöre sunan Fillo, hedefleri arasında yer alan ‘Fuar Lojistiği’ hizmetini sunmak üzere tüm hazırlıklarını da tamamladı.

Fillo Genel Müdürü Serkan Akbudak, Türkiye’nin son yıllarda özellikle fuar, kongre ve etkinlik alanında geldiği stratejik konum üzerine dikkat çekerek ‘Fuar Lojistiği’ alanında iyi hizmet talebinin de arttığını söyledi. Akbudak, “Firmaların yoğun fuar takviminde, katılacakları fuarlar için farklı firmalardan hizmet almaları zaman yönetiminin çok önemli olduğu bir alanda zaman kaybına ve dikkatlerinin dağılmasına yol açıyor. Fillo olarak, ‘Tek Elden Bütüncül Hizmet’ anlayışıyla firmalara hizmet veriyoruz. Fuarlarda sergileyecekleri ürünleri, stantları güvenilir bir şekilde zamanında yerine ulaştırıyor, müşterimizin talebi ile de doğru orantılı olarak paketleyerek ambalajlıyor ve depoluyoruz” dedi.

Fillo, söz konusu hizmetlerinin yanı sıra müşterilerinin fuar süresince yapacakları gönderilerini (motokurye, kargo v.b) almak ve teslim etmek gibi hizmetlerini de gerçekleştiriyor. Bu da uzman ve güvenilir personeliyle hizmet veren Fillo’yu, başarılı fuar organizasyonları için başvurulacak önemli bir partner haline getiriyor.

Fillo 27 Transfer Merkezi, 16 Crossdock, 4 depo, 250 şube ve 50 müşteriye Özel Uydu Şube, 70 Kurye Dağıtım Şubesi ile günde 50 bin noktaya teslimat yapıyor; müşterilerine araç kiralamadan, depolama hizmetine kadar, imzalı imzasız dağıtımdan grupaj hizmetine kadar, depo içi katma değerli hizmetlerden iade lojistiğine kadar lojistiğin her alanında bütüncül hizmet sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim