• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

GEFCO Cezayir, SAIDA tedarik zincirini kontrolü altına aldı

GEFCO Cezayir, SAIDA tedarik zincirini kontrolü altına aldı
GBH yan kuruluşu ve Cezayir'deki Citroën ithalatçısı olan SAIDA (Araba İthalat ve Dağıtımı konusunda uzman Cezayir Şirketi) grubu, GEFCO Cezayir'i ülkedeki lojistik zincirlerinin yönetimiyle görevlendirdi.

Bu görev kapsamında GEFCO, arabaların alınması, kontrol edilmesi, depolanması ve çeşitli SAIDA distribütörlerine dağıtılması işlemlerini gerçekleştiriyor. Müşteri gereksinimlerini karşılamak amacıyla, GEFCO, ülkenin kuzeyindeki Djendjen ve Mostaganem liman bölgelerinde uyarlanabilir lojistik çözümler uyguluyor.

Yılda 10 binden fazla yeni araba, tesisten ayrıldıkları andan ağ kapsamındaki teslimat yerlerine kadar özel bir GEFCO ekibi tarafından işleme alınıyor. SAIDA, 2015 yılında gerçekleştirilecek yeni projelerle bu ortaklığı daha da güçlendirmek istiyor.

Cezayir iştirakinin Genel Müdürü Bertrand de Techtermann konu ile ilgili olarak: "SAIDA için lojistik kısıtlamalarının tümünü dikkate alıp, böylece gerçek işlerine konsantre olmalarını sağlayan özel bir çözüm geliştirdik. Bu işbirliği, yan kuruluş oluşturulmasından bir yıl sonra Cezayir kapsamındaki başarılı genişlememizi ve ulusal lojistik piyasasının yanı sıra tüm Maghreb bölgesindeki asil oyuncu olarak görevimizdeki artışı göstermektedir" dedi.

Patrick Coutellier, SAIDA Citroën Genel Müdürü, ise: “Cezayir'e otomotiv lojistik sektöründe uzmanlaşmış bir şirketin gelmesi bizim için önemli bir varlık anlamına gelmektedir. Bu, bayilerimize ve müşterilerimize yönelik hizmetlerimizi geliştirme imkanı sunmakla birlikte personelimize lojistik yerine yeniden gerçek iş faaliyetlerimiz olan satış ve müşteri yönetimine odaklanma olanağı sağlar. Bu, Cezayir piyasasında büyük bir avantajdır. Marka standartlarımıza uygun olarak gelecekteki arabaların hazırlanmasında da GEFCO Cezayir ile çalışmaya devam etmek istemekteyiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim