• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

GEFCO Group'ta atama

GEFCO Group'ta atama
GEFCO Group, Anne Lambusson'ın “Peugeot Citroën Group” (PSA) Sözleşme Birimi Yönetimi’ne atandığını açıkladı. Lambusson, yeni görevinin yanı sıra İcra Kurulu Üyeleri arasında da yer alacak.

İdari Başkan Yardımcısı olarak Doğu Asya bölgesi yönetimini üstlenen Paul-Henri Fréret'in yerine, uluslararası ortamlardaki endüstriyel uzmanlığını, demiryolu taşımacılığı ve otomotiv sektörlerindeki deneyimi ile birleştiren Anne Lambusson getirildi. Anne Lambusson, PSA Sözleşme Birimi Yönetimi’nin yanı sıra İcra Kurulu Üyeliği görevinden de sorumlu olacak.

PSA Sözleşme Birimi İdari Başkan Yardımcısı Anne Lambussonn, “GEFCO Group’a bu önemli büyüme döneminde katılmaktan dolayı mutluyum. GEFCO’nun karmaşık tedarik zincirini yönetme kabiliyeti, 4PL inovasyon becerisi, operasyonel mükemmelliği ve geniş global ağı onu farklı kılan özelliklerin başında geliyor. PSA Group ve GEFCO arasındaki bu değerli işbirliğinin gelişimine katkı sağlayacağıma inanıyorum." dedi.

Daha önce SNCF Group’un Rhône-Alpes ve Auvergne Bölgesel Yönetim Direktörü olan Anne Lambusson, demiryolu ağının yenilenmesi ve modernizasyonuna odaklanan büyük altyapı projelerini yönetti. Anne Lambusson, SNCF Group’a bağlı Keolis ortaklığının Uluslararası Operasyonlar Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi. Operasyon yönetimi, yeni kamu imtiyazlarının başlatılması ve uluslararası ihale görüşmelerinin yönetimi gibi sorumluluk alanları olan Lambusson, bağlı olduğu yedi ortaklığın faaliyetlerini önemli ölçüde büyüttü.

Uluslararası gruplarda ve Fransız grup şirketlerinde çeşitli direktörlük pozisyonlarında görev alan Anne Lambusson’a 2013 yılında “Chevalier” of the Légion d’Honneur (Fransız Şeref Nişanı) verilmiştir.

Anne Lambusson Hakkında

Anne Lambusson’un kariyeri 1988 yılında otomotiv sektöründe İspanya'daki FASA-Renault'ya danışman olarak başladı. Daha sonra Europe Allied Signal Automotive grubuna Avrupa Yalın Üretim Direktörü olarak katıldı, ardından İtalya Fabrika Direktörü ve son olarak Avrupa Nakliye ve Lojistik Direktörü oldu. 8 yılı aşkın bir süre ALSTOM Transport'ta çalıştı ve bu süre zarfında Demiryolu biriminden sorumlu Endüstriyel Başkan Yardımcısı, gelişen birimler (Çin ve Brezilya) Genel Müdürü ve Alstom Transport tarafından Fiat Ferroviara'nın satın alınmasının ardından yüksek hızlı trenler için İş Ekipmanları ürün serisi Direktörü olarak görev yaptı. Daha sonra, otomotiv ekipmanları tedarikçisi VALEO'ya yeni ürünlerin lansmanından sorumlu Grup Programları ve Proje Direktörü olarak katıldı. l’Ecole des Mines de Paris'ten Mühendislik ve Yönetim doktorasına ve l’Ecole Polytechnique Feminine'den mühendislik derecesine sahip olan Anne Lambusson, Ecole Centrale de Paris'ten Endüstri Mühendisliği ve Paris Sorbonne Üniversitesi'nden Yönetim DEA Diplomasına sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim