• BIST 9883.9
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

GEFCO, Kazakistan’da ilk temsilciliği açtı

GEFCO, Kazakistan’da ilk temsilciliği açtı
GEFCO Grup, uluslararası genişleme program çerçevesinde Orta Asya’daki varlığını güçlendirmek için resmi olarak kayıt altına alınan Kazakistan’ın Almaata kentindeki temsilciliğini faaliyete geçirdi.

GEFCO Grup, Kazakistan’daki ilk temsilciliğini açtı

GEFCO Grup, uluslararası genişleme program çerçevesinde Orta Asya’daki varlığını güçlendirmek için  resmi olarak kayıt altına alınan Kazakistan’ın Almaata kentindeki temsilciliğini faaliyete geçirdi.

Bu temsilcilik Kazakistan’ın jeopolitik konumu ve küresel lojistik akışın yükselişi nedeniyle GEFCO müşterilerinin ihtiyaçlarını daha etkin karşılayabileceği bir nokta olacak. GEFCO Kazakistan Genel Müdürlüğü’ne ise Sultan Zhassybay getirildi.

Sultan Zhassybay konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Kazakistan’ın Avrasya bölgesindeki coğrafik konumu, bizim Avrupa ve Asya arasında transit geçişler yaparak özellikle Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Türkmenistan gibi Orta Asya ülkelerine kolaylıkla ulaşmamızı sağlıyor. Çin de yine Rusya ve Avrupa pazarına ulaşmak için bizim bölgemizi kullanacak. Bunlara ek olarak, şu anda Kazakistan’da endüstriyel üretimin ve uluslararası ticaretin yükseliş trendine geçtiğini söyleyebilirim ki bu durum lojistik ve taşımacılık sektörünün gelişmesine katkıda bulunuyor” dedi.

GEFCO Kazakistan özellikle kurumsal müşterilerin desteklenmesi ve tedarik zincirinin verimli yönetilmesi için önemli destek verecek. Bunun yanı sıra GEFCO Kazakistan var olan Müşteri portföyünü genişletmek üzere hızlı tüketim sektöründen, endüstriyel ekipmanlara kadar uzanan çok farklı sektörlere lojistik hizmeti sunacak. GEFCO Kazakistan ekibinin 2011 yılı sonunda 10 kişi olması planlanıyor.

“GEFCO’nun uzmanlığı ve Avrupa standartlarındaki kaliteli hizmetiyle, Kazakistan’daki taşımacılık ve lojistik sektörünün gelişimine önemli katkı koyacağımızı düşünüyoruz” diyen Sultan Zhassybay sektöre olan inancını bir kez daha vurguladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim