• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

GEFCO Türkiye Yamaha Motor için depo alanını yeniden yapılandırdı

GEFCO Türkiye Yamaha Motor için  depo alanını yeniden yapılandırdı
GEFCO, Yamaha Motor için Tuzla deposunu yeniden yapılandırıyor. GEFCO, anlaşma kapsamında, mevcut depolama alanını genişletmenin yanı sıra, sadece Yamaha Motor’a hizmet verecek dedike bir ekip tahsis edecek.

 Avrupa’da motosiklet sektörünün en iyi servis sağlayıcıları arasında yer alan GEFCO,  geniş satış ağı ile tüm Dünya’da ürünlerini meraklılarıyla buluşturan Yamaha Motor için ihtiyaca yönelik hizmet sunmaya hazırlanıyor. 01 Haziran 2016 tarihinden itibaren Yamaha’ya verdiği yedek parça depo hizmetini, alan ve raf yatırımları ile iki katına çıkaran Gefco tüm operasyonu,  Yamaha’ya özel geliştirilen bir IT programı ile yapacak. 

Dedike ekibi ve özel depolama hizmetiyle Tuzla Logipark’taki Lojistik Merkezi’nde hizmet verecek olan GEFCO Türkiye, kullanılacak IT sistemi sayesinde Yamaha Motor’un tüm ürün giriş ve çıkışlarını otomatik olarak atayabilecek.  

GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama direktörü Serkan ÇELİK konuyla ilgili olarak, “2 Tekerlekliler Türkiye’de öncelik verdiğimiz sektörlerin başında geliyor. Bu nedenle Yamaha Motor’la imzaladığımız anlaşmadan büyük heyecan duyuyoruz. Amacımız müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik özel olarak geliştirilmiş hizmetlere ağırlık verebilmek. Bu proje sayesinde Yamaha Motor ile olan işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu. 

İşbirliği kapsamında, GEFCO tarafından Yamaha Motor için verilecek barkodlu toplama ve yerleştirme hizmeti, ürün yerleşim ve çıkışlarını en efektif konuma göre hesaplayabilen, Yamaha’ya özel ileri teknoloji bir IT programı ile yapılacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim