• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

GEFCO Yük Taşımacılığında Sınırları Birleştiriyor!

GEFCO Yük Taşımacılığında Sınırları Birleştiriyor!
GEFCO, küresel lojistik ağıyla Birleşik Devletler Topluluğu’na uzanan taşımacılık hizmetlerinde optimum süre ve maliyet ile özel lojistik çözümleri sunacak.

Küresel lojistik devi GEFCO, Orta Avrupa, Balkanlar ve Orta Doğu (CEBAME) ağıyla yeni bir pazarlama kampanyasına başlıyor. Kampanya, GEFCO Türkiye’nin de dahil olduğu CEBAME ülkelerindeki satın alma ve operasyonel güçlerini birleştirerek Birleşik Devletler Topluluğu’na (BDT) uzanan taşımacılık hizmetlerinde rekabetçi çözümler getirmeyi hedefliyor.

Kampanya ile Türkiye, Avusturya, Almanya, Yunanistan, Hırvatistan, Macaristan, Polonya, Romanya, Slovakya, Slovenya ve Sırbistan’dan Birleşik Devletler Topluluğu ülkelerine çıkışlarda, her türlü nakliye ihtiyacının optimum süre ve maliyet ile karşılanması hedefleniyor.

GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök “Bu yeni kampanya ile BDT ülkelerine giden malların gümrük işlemleri dahil her türlü lojistik ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. GEFCO’nun uluslararası ağı her konuda bizleri tam destekliyor ve GEFCO ağındaki diğer ülkeler ile dirsek dirseğe yaptığımız çalışmalar sayesinde bu bölgede pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz.” dedi. Kampanyanın hedefleri ile sözlerine devam eden Özkök: “GEFCO için Rusya ve BDT ülkeleri çok önemli, burada var olan hacmin artırılmasına büyük önem veriyoruz” dedi.

Türkiye lojistikte üs işlevi görüyor

80 ile 100 milyar dolara ulaşan mevcut lojistik pazarıyla Türkiye, bölgede bir üs işlevi görüyor. Türkiye’nin Orta Avrupa, Balkanlar, Orta Doğu, Rusya ve Baltık Ülkeleri’ne kolay erişim imkanı sağlayan coğrafi konumu sayesinde bu kampanyayla lojistikte bölgesel hacmin artmasına destek olması bekleniyor.

Kampanya dahilinde CEBAME ağındaki GEFCO servisleri güçlerini birleştiriyor. Zaman kısıtı olan müşteriler için komple yük taşımacılığında (FTL) satın alma süreçlerine destek veriyor

Bununla birlikte maliyet açısından daha avantajlı olan Parsiyel Yük Taşımacılığı’nda (LTL), Rusya ve Baltık Ülkeleri’ne Litvanya’nın Vilnius şehrinden aktarmalı transit servis hizmete sokuldu.

Baltık Limanları’ndan denizyolu ve tren yolu kullanılarak gerçekleştirilen multimodel servis sayesinde zaman kısıtı olmayan müşteriler için yüksek ve ağır yük taşımacılığı yapılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim