• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

GEFCO'yla çevreci araca çevreci taşıma

GEFCO'yla çevreci araca çevreci taşıma
Çevreci ticari araç “Piaggio Porter Electric Power”lar çevreye dost taşıma yöntemleri sunan GEFCO ile Türkiye’de.

Avrupa’nın hafif ticari araç sınıfının önde gelen markalarından biri olan İtalyan Piaggio Ticari Araçlar Türkiye’de satışa sunuldu.

Türkiye Genel Distribütörü Aytok Şirketler Grubu tarafından  ithalatına başlanan ve  PORTER & PORTER MAXX gibi iki farklı kasa ve elektrikli motor seçeneği bulunan araçların, İtalya’dan Türkiye’ye nakliyesi GEFCO Türkiye tarafından yapıldı.
 
Sınıfının en ekonomik ve çevreci araçlarından olan Piaggio Ticari Araçların, İtalya – Türkiye nakliyesi, aracın çevreci özelliklerine uygun olarak, gemi ile gerçekleştirildi.
 
Nakliye işlemini yürüten GEFCO Logistics, çevre sorunlarını dikkate almak, çevre sorumluluğunun artmasına katkı sağlamak ve çevreyle dost teknolojilerin yayılmasını ve kalkınmasını desteklemek amacıyla “CO2 Emisyonunu Azaltmaya Yönelik Gönüllülük Tüzüğünü” benimsiyor ve faaliyet gösterdiği ülkelerdeki genel duruma göre Yeşil Lojistiğe yönelik özel çözümler üretiyor.
 
360 DERECE ENTEGRE HİZMET
 
Türkiye’ye ulaşan araçların, gümrük işlemleri de GEFCO’nun Gümrük Müşavirliği tarafından düzenleniyor. Eylül 2012’de kurulan GEFCO Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. ile hizmet zincirindeki son halkayı da tamamlayan GEFCO Türkiye;  müşterilerine 360 derece entegre hizmet sağlıyor.
 
Müşterilerinin beklentilerini ve tüm süreçleri kendi bünyesinde gerçekleştiren GEFCO, sınıflarının ilk tam elektrikli hafif ticari aracı olmaları ile dikkat çeken Piaggio Ticari Araçların depolama işlemlerini de üstlendi.
 
gefco2.20130313125619.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim