• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Gemi Brokerleri'nin Ankara çıkarması

Gemi Brokerleri'nin Ankara çıkarması
Gemi Brokerleri 14 Şubat’ta Genel Kurul toplantısı yaptı. Genel Kurul’un ardından Yönetim Kurulu üyeleri, yeni dönemdeki faaliyetlerini daha iyi tanıtmak amacıyla Ankara'ya bir dizi ziyarette bulundu.

Gemi Brokerleri 14 Şubat’ta Genel Kurul toplantısı yaptı. Yapılan Genel Kurul’un ardından Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, yeni dönemdeki faaliyetlerini daha iyi tanıtmak amacıyla Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka  başta olmak üzere , Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz , İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa Yardımcı  , Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı ‘ndan Deniz Ticareti Genel Müdürü Özkan Poyraz ve Genel Müdür Yardımcısı Turgay Kaya’yı ziyaret etti.   Yönetim kurulu üyeleri ilk olarak sektöre büyük katkılarda bulunan  eski Denizcilik Müsteşarı, şimdiki Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ziyaret etti.

Gemi Brokerleri Yönetim Kurulu üyeleri denizcilik sektörünün içinden gelen ve sorunları iyi bilen biri olarak Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a dermek hakkında bilgi verdi. Dernek üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden oldukça memmun olan Bakan Yılmaz derneğin kuruluşunun yerinde ve zamanında olduğuna değindi ve Gemi Brokerleri Derneği tarafından akreditasyonu alınan I.C.S. eğitimlerinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Dernek üyelerinin  ikinci durağı; Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa Yardımcı oldu. Yardımcı Gemi Brokerleri Derneği’nin başına Türkiye adının konması için elinden geleni yapacağı sözünü verdi.

Dernek üyeleri Yardımcı’nın ardından eski adıyla Denizcilik Müsteşarlığı’nda Genel Müdür olan Özkan Poyraz ve Genel Müdür Yardımcısı Turgay Kaya’yı  ziyaret ederek , sektördeki en son yönetmelik düzenlemeleri ve derneğin  faaliyetleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin son durağı ise yine denizcilik sektörünün son derece yakından tanıdığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka oldu. Denizcilik sektöründe brokerlikten gelen biri olan  Suat Hayri Aka dernek üyelerine sektör hakkındaki düzenlemeler ile ilgili bilgi verdi ve aynı zamanda derneğin faaliyetlerinden biri olan eğitimler için Bakanlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

1.20120216125511.jpg

2.20120216125527.jpg

3.20120216125544.jpg

 www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim