• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

GESAD Başkanı Ziya Gökalp, sektördeki sorunları İsmail Kahraman'la paylaştı

GESAD Başkanı Ziya Gökalp, sektördeki sorunları İsmail Kahraman'la paylaştı
GESAD Başkanı Ziya Gökalp ve Genel Sekreter Mustafa Ünar Dolmabahçe Sarayı'nda TBMM Başkanı İsmail kahraman ile bir araya geldi. Görüşmede denizcilik ve gemi sanayi sektörleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman’ın  daveti üzerine, İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği  Başkanı (GESAD) Ziya Gökalp ve Genel Sekreter  Mustafa Ünar, geçtiğimiz hafta Denizcilik ve Gemi Sanayi Sektörleri konusunda bilgi vermek üzere Dolmabahçe Sarayı TBMM Başkanlık Ofisinde ziyarette bulundular.

Yapılan görüşmede, Denizcilik Sektörüyle yakın ilişkileri bulunan TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a uluslararası finansal krizin ülkemiz , denizcilik sektörü ve gemi inşa sektörüne etkileri  hakkında verildi. Görüşmede özellikle Milgem Projesi kapsamında  yapılan askeri amaçlı gemiler ve tersanelerimizde inşa edilen yenilikçi teknolojiye sahip gemiler  ile  teçhizat üretimimiz ve yan sanayimizde devam eden gelişmeler aktarıldı.

 İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği  Başkanı (GESAD) Ziya Gökalp ve Genel Sekreter  Mustafa Ünar, TBMM  Başkanı İsmail Kahraman ile yaptıkları görüşmede ülkemiz gemi sanayinde çok önemli bir yapılanmaya sahip olacağımız, dünya pazarlarında etkin konuma geleceğimiz Yalova Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, bu konuda kendilerine destek olunmasını da istediler.

gesad_ziya_gokalp_tbmm_baskani_1.jpg

gesad_ziya_gokalp_tbmm_baskani_2.jpg

Haber: Tarkan BİRİCİK - İSTANBUL HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim