• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

GESTAŞ ve BUDO, bazı seferini iptal etti

GESTAŞ ve BUDO, bazı seferini iptal etti
Marmara Denizi ve Kuzey Ege’de etkili olan olumsuz hava koşulları, deniz ulaşımında aksamalar yaşanmasına neden oluyor. GESTAŞ ve BUDO, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ'ın bugün yapılacak bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal oldu. 

GESTAŞ'tan yapılan açıklamada, Kuzey Ege'nin bir bölümünde etkili olan fırtına sebebiyle Geyikli-Bozcaada ile Kabatepe-Gökçeada hattındaki feribot seferlerinde aksama yaşandığı belirtildi.

Buna göre, bugün Bozcaada'dan Geyikli'ye 07.15 ve 10.00'da, Geyikli'den Bozcaada'ya ise 08.00 ve 11.00'de yapılacak seferlerin  fırtına nedeniyle iptal edildiği aktarılan açıklamada, Gökçeada-Kabatepe ve Kabatepe-Gökçeada arasındaki feribot seferlerin tümünün geçici olarak durdurulduğu bildirildi.

Seferlerin, fırtınanın etkisini kaybetmesinin ardından normale döneceği ifade edilen açıklamada, diğer hatlardaki deniz ulaşımının planlandığı gibi sürdürüldüğü belirtildi.

Meteoroloji yetkilileri, bölgedeki fırtınanın Pazar gününe kadar devam etmesinin beklendiğini, saatteki hızının 90 kilometreye ulaşması beklenen fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar meydana gelmesi, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Yine aynı gerekçeyle Bozcaada'dan Geyikli'ye 07.15 ve Geyikli'den Bozcaada'ya ise 08.00’da yapılacak seferler de iptal edilmişti.

BUDO'DAN SEFER İPTALLERİ

BUDO'nun yarınki bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak

Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) bugünkü seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, bugün saat 10.30 ve 20.30'daki İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) ve 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Aynı gerekçeyle 11.30, 14.30, 16.30, 18.30 ve 20.00'deki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri de programdan kaldırıldı.

BUDO, aynı gerekçeyle bugün saat 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 08.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferlerini de iptal etmişti.

DENİZ HABER AJANSI

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim