• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Global Lojistiğin Türk Yüzü logitrans

Global Lojistiğin Türk Yüzü logitrans
Dünya ticaretin seyri ve genel politikalarla uyumlu gelişen Türkiye’nin lojistik süreçleri, ilgiyle izleniyor. Her platformda adından daha çok söz ettiren Türk lojistik operatörleri, global lojistik ağlarla bağlarını güçlendiriyor.

Dünya ticaretin seyri ve genel politikalarla uyumlu gelişen Türkiye’nin lojistik süreçleri, ilgiyle izleniyor. Her platformda adından daha çok söz ettiren Türk lojistik operatörleri, global lojistik ağlarla bağlarını güçlendiriyor. Bunun için alt yapı kadar lojistiğe hizmet eden etkinliklerin de önemli bir katkısı bulunduğunu belirten logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekar, ‘logitrans bu etkinliklerin başında geliyor’ dedi. Altınay Bekar, şunları söyledi:

“Türk taşımacılık ve lojistik dünyası, alt yapısını giderek güçlendirirken, dünya pazarlarına ürüne dönüştürülmüş hizmet paketleri de sunmaya başladı. Bunu yapmak için en etkili ortam ve araçları kullanmayı başarıyla sürdüren Türk şirketleri, basiretli yöneticilerinin arzu ve çabalarıyla daha da ileriye gidecek.”

logitrans sayesinde Türk taşımacılık ve lojistik hizmetlerinin dünyaya gerçek yüzünü gösterebildiğini belirten Altınay Bekar; ‘Türkiye ve Türk lojistikçileriyle karşılaşan, yavaş yavaş iş yapmaya da başlayan dünya şirketlerinin sayısı hızla artıyor’ dedi.

logitransTransport Lojistik Fuarı

logitrans Transport Lojistik Fuarı 15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. Ve 10. salonlarda düzenlenecektir. Etkinliğin 6’ıncısı, EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından organize edilmektedir. Fuar, lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir. Türkiye’de düzenlenen logitrans Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturacaktır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim