• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

GO’nun 150’nci istasyonu Diyarbakır’da açıldı

GO’nun 150’nci istasyonu Diyarbakır’da açıldı
Akaryakıtın yenilikçi markası GO’nun 150’nci istasyonu Diyarbakır’da açıldı

Türkiye akaryakıt sektörünün yenilikçi ve dinamik markası GO, bayi zincirinde 150 istasyona ulaştı. GO’nun 150’nci istasyonu olan Özmiranlı Petrol, düzenlenen törenle Diyarbakır’da açıldı. GO’nun ‘Bayileri ile birlikte büyüme’ stratejisine vurgu yapan İpragaz CEO’su Eyüp Aratay, “GO’nun Yeni Nesil Yakıt İstasyonları zincirine katılan her yeni halkamız, sektör ortalamalarının üzerinde başarı gösteriyor. Üstün hizmet kalitemizde çıtayı her geçen gün daha da yukarılara taşıyor” dedi.

Türkiye’nin köklü enerji markası İpragaz çatısı altındaki en genç marka GO, imza attığı başarıların uluslararası programlarda tescil edilmesiyle girdiği 5’inci yılında 150 istasyona ulaştı. Büyük bir titizlikle seçtiği, kendisi ile aynı ruhu taşıyan bayileriyle emin adımlarla büyüyen GO’nun 150’nci Yeni Nesil GO Yakıt İstasyonu Özmiranlı Petrol, Diyarbakır’da düzenlenen özel bir törenle hizmete girdi. GO bayisi Özmiranlı Petrol – Abdurrahman Tanrıverdi ev sahipliğini yaptığı Diyarbakır, Kayapınar, Fırat Mahallesi, Urfa Bulvarı üzerindeki 150’nci GO istasyonunun açılış törenine, İpragaz CEO’su Eyüp Aratay, İpragaz ve GO yetkililerinin yanı sıra yerel yöneticiler, iş dünyasının temsilcileri ile vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

“GO, 5 Yıldızlı sertifika ile girdiği 5’nci yılında, başarılarıyla üç farklı dalda ödül aldı, 150’nci Yeni Nesil Yakıt İstasyonuna ulaştı”

GO’nun küresel standartlarda yaratılmış, geleceğin markası olduğunu vurgulayan İpragaz CEO’su Eyüp Aratay “GO, gerçekten de her açıdan alışılagelmiş değerlerin çok üzerinde, uluslararası standartlarda yaratılmış bir marka. Sektöre, kendine has birçok özelliği de beraberinde getiren, felsefesinden, ürün ve hizmet kalitesinden taviz vermeyen GO’nun başarıları henüz yollara çıktığı 5’inci yılında uluslararası arenada tescillendi. GO sunduğu hizmet ile 2017’de, Avrupa Birliği resmi performans yönetim modeli olan EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Tanıma Programı kapsamında Türkiye Kalite Derneği tarafından değerlendirildi ve henüz 5’inci yılında “5 Yıldızlı Mükemmellikte Yetkinlik” sertifikası ile ödüllendirildi. Küresel prestije sahip bir başka program olan “Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri”nde de GO CARD ile ‘En İyi Pazarlama Çözümleri’ ve ‘En İyi Teşvik Yönetim Çözümü’ kategorilerinde altın, ‘Müşteri Etkileşimini Artırma’ kategorisinde ise bronz ödülü, Şubat 2018’de Las Vegas’da düzenlenen törenle alarak, uluslararası arenada kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk. 5 yıldızlı sertifika ile girdiğimiz ve 3 ayrı ödül aldığımız 5’nci yılımızda 150’nci istasyonumuzu hizmete açmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu. Halihazırda 400.000’i aşkın GO CARD kullanıcısının, açılan her istasyonla birlikte daha da attığını belirten Aratay, “GO CARD aktif kullanım oranları da sektör ortalamasının üzerinde” açıklamasında bulundu.

GO’nun temel odaklarından biri “Mutlu Müşteri”

“Mutlu müşteri” felsefesi doğrultusunda müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlayabilmek adına düzenli olarak GO istasyonlarında farklı araştırma metotlarıyla müşteri memnuniyetinin ölçüldüğünü de belirten Eyüp Aratay, “Örneğin 5.500’ü aşkın gizli müşteri ziyareti ile her ay istasyonlarımızı, verdiğimiz hizmetleri düzenli olarak denetliyoruz. Hatta bu ölçümlemelerimiz, istasyonlarımız, bayilerimiz tarafından da benimseniyor ve bu konuda başarılı olabilmek içinyoğun çaba harcıyorlar. Yine bu kapsamda, Türkiye genelinde müşterilerimize hizmet veren yaklaşık 2.500 çalışanımıza eğitim verildi ve verilmeye devam ediyor. Eğitimlerimizde şirketimiz, politikalarımız, yakıtlarımız, hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, GO CARD sadakat kart sistemi, sürdürülebilirlik, SEÇG, madeni yağ partnerimiz MOBIL gibi benzeri birçok farklı konuda bayilerimize ve bayi çalışanlarımıza bilgi veriyoruz” dedi.

150 Yeni Nesil Yakıt İstasyonuna ulaşan GO’da yeni hedef 300 bayi

150 Yeni Nesil Yakıt İstasyonu ile Türkiye’nin 55 ilinde GO ayrıcalıklarıyla hizmet verdiklerini belirten Aratay, GO’nun Yeni Nesil İstasyon zincirindeki 150’nci istasyonumuz bizler için ayrı bir önem taşıyor. Zira öncelikli hedefimiz 150 istasyondu. Şimdiki yeni hedefimiz ise 300 istasyon. 150’nci istasyonumuz Özmiranlı Petrol’ün sahibi olan Abdurrahman Tanrıverdi aynı zamanda GO’yu Diyarbakır’a ilk taşıyan isim. Diyarbakır’daki ilk Yeni Nesil GO İstasyonu olan Miranlı Petrol’ü 2015 yılında hizmete sokmuştuk. Şimdi ikincisi ve üstelik 2018 yılı için koyduğumuz hedeflerden biri olan 150’nci Yeni Nesil Yakıt İstasyonumuzu kendisiyle birlikte açıyoruz. Bu vesile ile GO ailesine katılan yeni istasyonumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve GO olarak 5’inci yılımızda 150’nci istasyonumuza ulaşmaktan dolayı duyduğum gurur ve onuru sizlerle de paylaşmak istiyorum” dedi.

Diyarbakır’da Yeni Nesil GO Yakıt İstasyonu sayısı 7’ye ulaştı

Medeniyetler şehri Diyarbakır’ın GO için, ayrı bir önemi ve özel bir yeri bulunduğuna da dikkat çeken Eyüp Aratay, konuşmasını “Bu yeni istasyonumuzla birlikte Diyarbakır’da hizmet verdiğimiz bayi sayımız da 7’ye çıktı. Diyarbakırlıların GO markamıza gösterdiği ilgi de bizlere mutluluk veriyor.” sözleri ile tamamladı.

“GO’nun 150’nci istasyonu olmak ayrı bir gurur kaynağı”

GO’nun Türkiye’de doğmuş küresel bir marka olarak algılandığına dikkat çeken GO bayisi Abdurrahman Tanrıverdi ise “GO birçok açıdan olduğu gibi tasarımı ile de fark yaratan bir marka. Böylesine özel ve özgün bir marka ile müşterilerimize, Diyarbakır’daki ilk ve 150’nci Yeni Nesil GO Yakıt İstasyonlarının sahibi olarak hemşerilerimize hizmet veriyor olmak, bizim için ayrı bir gurur kaynağı” açıklamasında bulundu.

GO, BADO felsefesi ile bayilerini dinliyor

İpragaz çatısı altında uzun ve titiz bir hazırlık süreci ile küresel standartlarda oluşturulan GO, “insana, geleceğe, araca ve yasalara saygı” kuruluş felsefesiyle ilk istasyonunu 16 Mayıs 2013’te Konya’da açtı. Tasarımında yollardan ilham alan GO’nun kurumsal kimliğindeki yeşil renk, trafik ışığının hareket ve dinamizmini, gri renk, yolların asfaltını ve ilerleyişini, beyaz renk ise yolların şeritlerini ve İpragaz’ın kılavuzluğunu simgeliyor.

Türkiye’de bir ilk olarak Bayi Dostu – BADO felsefesini geliştiren GO, bayileriyle “kazan-kazan” ilkesine bağlı olarak, adil bir ticari yaklaşım içinde çalışıyor ve bayilerine işlerini geliştirme imkanı tanıyor. Bayi Dostu – BADO yaklaşımı ile ‘bayisiyle birlikte büyüme’ stratejisine odaklanan GO, ‘Bayi Konseyleri’ ile sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, birçok sektörde birçok firmaya örnek oldu. Faaliyete geçtiği günden itibaren yönetim ve karar alma aşamalarında bayilerine söz hakkı tanıyacağını vurgulayan GO, BADO felsefesi kapsamında 2 bayi konseyi dönemini tamamlayarak, 3’üncü dönemin hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yaklaşımla GO’nun Yeni Nesil Yakıt İstasyon zincirine katılan her yeni halka, sektör ortalamalarının üzerinde başarı gösteriyor, yollardaki hizmet kalitesinde çıtayı her geçen gün daha da yukarılara taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim