• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Goodyear bayileri İtalya’yı fethetti

Goodyear bayileri İtalya’yı fethetti
İlk çeyrekte gösterdikleri büyük başarıdan dolayı, Goodyear’ın 24 bayisi 24-27 Mayıs 2012 tarihlerinde İtalya seyahati gerçekleştirdiler.

Goodyear bayileri İtalya’yı fethetti

İlk çeyrekte gösterdikleri büyük başarıdan dolayı, Goodyear’ın 24 bayisi 24-27 Mayıs 2012 tarihlerinde İtalya seyahati gerçekleştirdiler.

İtalyanların  'ebedi şehir' diye çağırdıkları Roma ile kanallar ve köprüler şehri  olarak  da  adlandırılan  Floransa  şehirlerinin gezildiği seyahate bayilere Goodyear Türkiye Ticari Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu da eşlik etti.
 
Goodyear Türkiye Ticari Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “24 bayimizle ilk  çeyrekte  gösterdikleri  büyük başarıdan dolayı, Roma ve Floransa’ya 4 günlük  seyahat  kazandılar. Bizim için çok keyifli geçen gezi aynı zamanda yeni  dostluklar  geliştirmemizi  de sağladı. Roma ve Floransa’da, geçmişin büyülü izlerini canlı canlı görme fırsatı yakaladık” dedi.
 
Sarıoğlu yoğun geçen  bir  dönemin  ardından, “Başarılı sonuçlarıyla bizi memnun  eden  bayilerimizin  yapılan  bu geziden memnun kaldığını umuyoruz" şeklinde konuştu.
 
Seyahatin ilk günü 7 tepe üzerine kurulmuş olan Roma’nın tarihi mekanları gezildi. Gladyatör dövüşlerinin yapıldığı ünlü Colosseum, Eski Roma'nın politik, ekonomik ve dini merkezi olan Forum Romana, Traino pazarı ve aşk çeşmesi gibi önemli tarihi bölgeleri gezildi. İkinci gün hızlı trenle Floransa’ya geçildi. Floransa'da Arno Nehri, 19.ve 20. yüzyıl İtalyan başyapıtlarının yer aldığı güzel sanatlar müzesi Pitti Sarayı, Boboli Bahçeleri gibi Floransa’nın önemli bölgeleri gezildi. Gezinin üçüncü gününde Roma’da Papaların ikamet yeri olan Vatican & St Pietro turu yapıldı. Yorucu ancak bir o kadar da eğlenceli geçen seyahatin dördüncü günü ise sabah otelden çıkış yapılarak İstanbul’a dönüldü.

goodyear-img_3697.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim