• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Günaydın, Avrupa’ya taşıma hacmini artıracak

Günaydın, Avrupa’ya taşıma hacmini artıracak
Günaydın Uluslararası Nakliyat, filosuna eklediği Euro 6 motorlu araçları ve yeni sistem römorklarıyla bu yıl, Avrupa'ya taşıma hacmini artırmayı ve alternatif yollarla güvenli taşımacılığı sürdürmeyi hedefliyor.

2018 yılını 80 adet çekici ve 120 adet römorkluk araç filosu ile kapatan firma, aynı yıl içinde farklı sektörlere de yatırımlar yaptı. Günaydın Uluslararası Nakliyat; kara, deniz, hava ve demiryolu taşımacılığı ile uluslararası kurye, gümrükleme ve depolama hizmetleri veriyor.

Araç filosunun sürekli yeni ve güçlü olmasının yanı sıra toplam kalite ve müşteri memnuniyetine de önem verdiklerini söyleyen Günaydın Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Günaydın, “Firmamız Kayseri’de 1993 yılında kuruldu ve Avrupa ülkelerine ihracat yüklerini taşıyoruz. Her yıl araç filomuzu genişleten yatırımlar yapıyorduk. Ancak 2018 yılında ağırlıklı olarak farklı sektörlere yatırım yaptık. 2017 yılında başlattığımız farklı sektör yatırımlarını 2018 yılında tamamladık. Dükkanlar ve depolama merkezleri inşa ederek, ekonomiye katkıda bulunmayı tercih ettik. Bu sayede büyük, orta ve küçük ölçekteki esnaf ve işletmelere yeni iş yerleri ve yeni kalkınma alanları sunduk” dedi.

“2019 durağan geçecek”

2019'un yatırım yılından çok, durağan bir yıl olarak geçeceği öngörüsünde bulunan Muhammed Günaydın, “Euro 6 motora sahip araçlar ve yeni sistem römorklarla güvenli taşımacılığa devam edeceğiz. Araç filomuzu 2018'de 80 çekici ve 120 römorka çıkardık. İhracata yönelik üretim yapanların yanı sıra ürünü taşıyanın da desteklenmesi ve üye olduğumuz kuruluşların sektöre yönelik taşımacının sorunlarına çözüm geliştirmek için çaba göstermeleri haline çok daha iyi çalışma şartlarına kavuşacağımıza da inanıyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim