• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Hamile öğretmen kaza kurbanı oldu

Hamile öğretmen kaza kurbanı oldu
Erzurum Aziziye’de öğretmenleri taşıyan servis minibüsü TIR’ın altına girdi. Hamile olan Esra öğretmen ile Gönül öğretmenin can verdiği kazada 9 kişi de yaralandı30 Kasım 2011 - 02:30

Hamile öğretmen kaza kurbanı

Erzurum Aziziye’de öğretmenleri taşıyan servis minibüsü TIR’ın altına girdi. Hamile olan Esra öğretmen ile Gönül öğretmenin can verdiği kazada 9 kişi de yaralandı.

Erzurum’un Aziziye ilçesindeki okullarda görevli öğretmenleri taşıyan servis minibüsü, kavşakta TIR’ın altına girdi. Kazada 2 öğretmen öldü, minibüs şoförü ile 8 öğretmen yaralandı. Kaza, dün 06.35’te Erzurum-Erzincan karayolu üzerinde meydana geldi. Erzurum kent merkezinde oturan ve Aziziye’deki okullarda görev yapan öğretmenleri taşıyan Aydın Çakot (37) yönetimindeki servis minibüsü, Dadaşkent’teki kavşakta saman yüklü TIR’la çarpıştı. Hurda yığınına dönen minibüs yan yattı.


Kazada, öğretmen Gönül Aydın (34) olay yerinde yaşamını yitirdi. Öğretmen Esra Kavak da (31) ameliyata alındığı hastanede öldü. Bir polisle evli olan, bir çocuk annesi Samsunlu öğretmen Esra Kavak’ın hamile olduğu, karnındaki bebeğinin de kazada öldüğü bildirildi. Minibüs sürücüsü Aydın Çakot ile öğretmenlerden Ayhan Şenol, Nur Haşimoğlu, Mine Yavuz, Fatih Duruer, Samet Başkonuş, Songül Öztürktekin, Esra Yılmaz ile Zeynep Sadak yaralandı. Atatürk İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olan Gönül Aydın’ın aynı okulda öğretmen olan eşi Adem Aydın ölüm haberiyle yıkıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim