• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Hanjin, yıllık acente toplantısı yapıldı

Hanjin, yıllık acente toplantısı yapıldı
Hanjin Shipping’in “Yıllık Doğu Akdeniz ve Karadeniz Acenteleri Toplantısı” 27 Eylül’de Arkas Holding’in İstanbul binasında yapıldı.

Hanjin Shipping yıllık acente toplantısı yapıldı

Hanjin Shipping’in “Yıllık Doğu Akdeniz ve Karadeniz Acenteleri Toplantısı” 27 Eylül’de Arkas Holding’in İstanbul binasında yapıldı.

Arkas Denizcilik 2002 yılından bu yana, 33 yıllık sektörel deneyimiyle Avrupa’dan Avustralya’ya beş kıtada hizmet veren dünyanın en büyük armatörlerinden Hanjin Shipping’in Türkiye acenteliğini yürütüyor. Her yıl düzenli olarak yapılan acente toplantıları bu yıl yeni kategorilere ayrıldı. Bu kategoriler kapsamında Doğu Akdeniz ve Karadeniz acenteleri Arkas organizasyonuyla İstanbul’da ağırlandı.

Toplantıya Hanjin Shipping’in Seul’deki merkezinden ve Türkiye’nin de bağlı olduğu Hamburg’daki bölge merkezinden yöneticiler ile Mısır, Beyrut, İsrail, Yunanistan, Malta, Romanya, Ukrayna ve Türkiye acente temsilcilerinden oluşan 20 kişi katıldı. Toplantı kapsamında 2010 yılı performansı değerlendirilip, 2011 yılı hedefleri belirlendi. 2011 yılında yapımı tamamlanan gemileri teslim aldığında dünya sıralamasında 5’inci sıraya yükselecek olan Hanjin Shipping, yaklaşık yüzde15 oranında artacak kapasitesinin belli bir kısmını Doğu Akdeniz’de özellikle de Türkiye’de kullanmak istiyor. Bu uygulamayla 2011 yılında Türkiye pazarında önemli bir rol oynamaya başlayacak olan Hanjin Shipping, geçtiğimiz aylarda Arkas Denizcilik bünyesinde çalışacak bir Türkiye temsilcisi de atayarak, bölgeye olan ilgisini göstermişti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim