• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

HHI kârını üç katına çıkarmayı planlıyor

HHI kârını üç katına çıkarmayı planlıyor
Dünyanın bir numaralı gemi inşa şirketi Hyundai Heavy Industries yaptığı açıklamada, iş portfolyosunda çeşitliliğe giderek kâr payını 2015 yılında 100 trilyon won’a (90 milyar dolar) çıkarmayı planladığını açıkladı.

Dünyanın bir numaralı gemi inşa şirketi Hyundai Heavy Industries yaptığı açıklamada, iş portfolyosunda çeşitliliğe giderek kâr payını 2015 yılında 100 trilyon won’a (90 milyar dolar) çıkarmayı planladığını açıkladı. Şirketin bu hedefi, 40. Yıllarının kutlaması olarak koyduklarını belirten şlirket, ilk sözleşmesini 1972 yılında imzaladı.

Tersanenin 40 yıllık tarihinde 100 milyon tondan fazla gemi inşa eden HHI, delgi gemilerinden, LNG ya da LPG gemilerine, konteyner gemilerinden, deniz altılara ve donanma gemilerine 1,805 ayrı tür de gemiyi 49 ayrı ülke de 280 ayrı armatör için inşa etti. Şu ana kadar dünyada HHI’ın sahip olduğu bu değerlere yakın başka herhangi bir şirket bulunmamakta.

Çalışanlarını kutlamak için attığı mesajda HHI CEO’su Lee Jae-Sung, bu günün sadece geçmişte bulunan 40 yılı temsil etmediğini ayrıca önlerinde ki yeni 40 yılı teslim ettiğini bildirdi ve çalışanlarına belirsiz olan makro ekonomik kondisyonla zorlanan şirketlerinin büyümesine devam etmesi için yeni yöntemler ve yeni fikirlerle gelmelerini istedi.
 
Asya merkezli tersaneler kendilerini en kötüsü için hazırlamakta, petrol fiyatları git gide artarken, kendileriyle birlikte çalışma ücretlerini de arttırıyor, piyasaları kasıp kavuran konteyner gemisi ve tanker fazlalığı navlun oranlarına fazla basınç uygularken, yeni inşa edilecek gemileri desteklemek ve finanse etmek giderek zorlaşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim