• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

IBA Lojistik, filosunu MAN ile güçlendirdi

IBA Lojistik, filosunu MAN ile güçlendirdi
Uluslararası kalite standarlarında, karayolu nakliyesi ile tüm Avrupa ülkelerine ve bu ülkelerden Türkiye’ye lojistik hizmet götüren IBA Lojistik, filosunu MAN ile güçlendirdi.

IBA Lojistik’in tercihi MAN oldu

Uluslararası kalite standarlarında, karayolu nakliyesi ile tüm Avrupa ülkelerine ve bu ülkelerden Türkiye’ye lojistik hizmet götüren IBA Lojistik, filosunu MAN ile güçlendirdi.

Firma, gerçekleştirdiği yeni yatırımla filosuna katacağı 10 adet MAN TGX 18.440 LLS-U çekicinin ilk 5 adedini ve 1 adet de TGL 12.180 aracı İstanbul’da düzenen teslimat töreni ile teslim aldı. Teslim edilen araçlarda ayrıca, MAN bir ilke imza atarak Türkiye’de ilk defa standart olarak üretilen araçların üzerinde yakıt ve gerçek kilometre verilerini bire bir gösterebilen donanımı müşterilerine sunmaya başladı. Yeni uygulama ile araçlarda bulunan vektör araç takip ve filo yönetimi sistemi lojistik taşımacılığına farklı bir boyut getiriyor.


İstanbul’da düzenlenen törenle araçları teslim alan IBA Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Baysal, firma olarak müşterilerinin beklentilerine cevap vermek ve bu beklentilerin üstünde bir performans için sürekli teknolojilerini sürekli güncel tuttuklarını ifade etti. Firma olarak müşterilerinin maliyet giderlerini düşürerek katma değer hizmet verdiklerini ifade eden Baysal, “Müşterileriniz için daima en iyisini yapmak istiyoruz. Bu bakımdan IBA Lojistik olarak aldığımız hizmetlerde de daima en iyisini tercih ediyoruz. Türkiye lojistik sektörü için çok önemli bir ülke. Filolarımızı güncel tutup teknolojiyi yakından takip etmemiz gerekiyor. MAN bu açıdan bize hem yakıt tasarufu hem de konfor olarak buyük bir avantaj sağlıyor. Bu nedenle tercihimizi MAN olarak belirledik. 10 adet olarak planladığımız MAN TGX 18.440 LLS-U çekicinin ilk 5 adedini ve 1 tane de TGL 12.180 aracı şimdi alıyoruz. Geri kalan bölümünü ise planlamalarımız dahilinde filomuza katacağız“ dedi.

Teslimat töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü Çağatay Kepek ise MAN TGX çekicilerin Avrupa’da yılın kamyonu seçildiğini hatırlatarak, “Araçlar, 440 beygirlik Euro 5 motor, XXL kabin ve tam otomatik şanzıman ile donatıldı ve 95 cm’lik 5. teker yüksekliği ile de maksimum yükleme hacmi sağlandı. Yeni TGX serisi araçların 480 beygir gücündeki  Euro 5  motor seçeneği de bulunuyor.  XLX ve XXL kabin seçeneklerine sahip olan çekiciler  farklı gereksinimlere farklı cevaplar sunuyor“ dedi.

Vektör araç takip ve filo yönetim sistemleri teknolojisiyle birleşti

Törende konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Direktörü Aydın Yumrukçal ise IBA Lojistik’in kendilerini tercih etmesinden büyük mutluluk duydularını belirterek “vektör araç takip ve filo yönetimi sistemini“ anlattı. IBA Lojistik’e teslim edilen araçlarda kullanılan sistemin anlatan Yumrukçal, “MAN uzun yol taşımacılığındaki üstün performansını vektör araç takip ve filo yönetim sistemleri teknolojisiyle birleştirdi. Türkiye’de ilk defa bir araç üreticisi standart olarak araçların üzerinde yakıt ve gerçek kilometre verilerini bire bir gösterebilen donanımı müşterilerine sunmaya başladı“ dedi. MAN TGX çekicilerde Nisan ayından itibaren sunulan hizmete dahil olan sistemin avantajları kısaca şöyle; “İnternet üzerinden herhangi bir program kurulumu gerektirmeden sınırsız erişim, Aracın konum, hız, yön, bire bir kilometre, ortalama yakıt tüketimi, yakıt seviyesi, frenleme, motor devri, ani yavaşlama bilgilerinin canlı takibi, Haritada tanımladığınız nokta ve alanlara araçların giriş çıkışlarının takibi, MAN Teknik Servis tarafından uzaktan tetkik sayesinde aracın bakım masraflarını azaltabilecek önlemlerin alınması, Güzergah, yakıt, sefer, araç ve sürücü performansı raporları, Rota dışına sapma, hız limiti aşılması gibi durumlarda e-posta ile uyarı alma, Mesajlaşma ve navigasyon cihazlarıyla entegre edilebilme ve ERP(nakliye) yazılımlarıyla entegrasyon“

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü Çağatay Kepek, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Direktörü Aydın Yumrukçal ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Sorumlusu Nihat Özmen’in de katıldığı teslimat töreninin ardından araçlar IBA Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Baysal’a teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim