• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

İBB Şehir Hatları'nın vapurları yaz tarifesine geçiyor

İBB Şehir Hatları'nın vapurları yaz tarifesine geçiyor
Deniz taşımacılığında binlerce İstanbulluya hizmet eden Şehir Hatları vapurları, 4 Haziran Pazartesi gününden itibaren “2018 Yaz Tarifesi”ne geçiyor.

İstanbul Şehir Hatları 4 Haziran – 16 Eylül tarihleri arasındaki yeni tarifesiyle tüm hatlarında yaza merhaba diyor. Merkez hatlarda Ramazan ayında başlayan geç sefer uygulaması, yaz döneminde de aynı şekilde devam edecek.

Yaz sezonunun yoğunluğu nedeniyle Eminönü - Adalar seferleri arttırılırken Beşiktaş - Adalar, Sedef Adası, Poyrazköy ve Mehtap Gezisi seferleri de yaz tarifesiyle başlayacak.

ARABALI VAPUR HATTI İLE GÜNDE 100 SEFER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, 8 dakikada iki yakaya arasında kolay ulaşım sağlarken binlerce vatandaşa hızlı hizmet götürüyor.

İstanbul Şehir Hatları’nın İstinye - Çubuklu arabalı vapur seferleri hafta içi ve Cumartesi tarifesinde 100, Pazar ve tatil günlerinde karşılıklı 76 seferle yolcularına süre ve fiyat avantajı sağlıyor.

Boğaz’da Karadeniz ve Marmara’nın kesiştiği son noktalardan Poyrazköy seferleri 18 Haziran - 26 Ağustos tarihleri arasında, yaz tarifesiyle yapılan Sedef Adası seferleri ise Bostancı’dan kalkıp Büyükada’da ücretsiz aktarmalı olarak sağlanacak. Her iki tatil yerine seferler her gün 2 gidiş - 2 dönüş şeklinde yapılacak.

Yaz yoğunluğu dikkate alınarak başlatılan hatlardan Beşiktaş - Adalar hattında, Burgazada - Kınalıada - Beşiktaş seferleri Kadıköy uğramalı, Beşiktaş iskelesinden kalkışlarda ise Kadıköy’e uğramadan gerçekleştirilecek. Yine aynı şekilde Büyükada - Heybeliada - Beşiktaş güzergahında Kadıköy’e uğrarken, Beşiktaş - Heybeliada - Büyükada hattında Kadıköy’e uğramadan direkt devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim