• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

İBB trafik durumu canlı uygulaması kullanıma sunuldu

İBB trafik durumu canlı uygulaması kullanıma sunuldu
İBB trafik durumunu canlı olarak gösteren uygulamalar kullanıma sunulmuştur. İBB trafik durumu uygulamaları sayesinde bir nebze olsun trafikten kurtulmak mümkündür. Siz de internet üzerin İBB trafik durumunu canlı olarak izleyebilirsiniz.

İstanbul trafiği artık İstanbul’da yaşamayanların dahi yakından bildiği bir sorun haline geldi. Türkiye’nin en yüksek nüfusuna sahip olan ve en gelişmiş kenti pozisyonunda yer alan bir metropol olan İstanbul, hem yerleşik nüfusu hem de dünyanın her yerinden ağırladığı milyonlarca turisti ile trafiğinde içerisinde çıkılmaz sorunlar yaşıyor. Bu soruna yönelik olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Hızlı Geçiş Sistemi gibi yenilikçi ve modern geçiş sistemleri geliştirilirken, bölgesel kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından da çeşitli uygulamalar gerçekleştiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu uygulamalar dahilinde İBB trafik durumu dijital uygulaması da bulunuyor. İstanbul trafiği modern yüzyılın büyük kentleri arasında en yoğun olan trafiklerin arasında yer alırken herkes tarafından yaşattığı sorunlar biliniyor. İstanbul trafiğinde sıkışık olan noktaların kırmızı olarak gösterildiği İBB trafik durumu gerçek zamanlı haritasında yeşil yani güzergahta trafik sıkışıklığının olmadığı noktaların görülerek, buna göre en ideal alternatif güzergahların oluşturulabilmesi sağlanabiliyor.

İstanbul trafiğinin anlık durumunu elektronik ortam üzerinden kolay bir şekilde takip edebilme imkanı sunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBB trafik durumu uygulaması vatandaş tarafından çok yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de günümüz modern teknolojisi ile birlikte insanların internete erişimlerini çok daha kolay bir şekilde bulunduğu her noktadan gerçekleştirebiliyor olması İstanbul trafiğindeyken dahi İstanbul’un genelindeki anlık ve güncel trafik durumu hakkında bilgi alabilmesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan İBB trafik durumu uygulaması ile mümkün oluyor. mobil destekli bir dijital hizmet olması sayesinde araç sürücüleri seyir halinde iken dahi İBB trafik durumu ile İstanbul’un tüm güzergahlarındaki trafik durumunun güncel bilgilerini öğrenebilme ve anlık olarak takip edebilme imkanına sahip olabiliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan İBB trafik durumu hizmet ekranında geniş kapsamlı, detaylı ve ayrıntılı şekilde İstanbul’un tüm yollarındaki güncel trafik durumunun öğrenilebiliyor olması İstanbul gibi metropol bir kentin vatandaşlarına sunabileceği en önemli hizmetlerden birisini teşkil ediyor. Güncel olarak İstanbul’un trafiği hakkında bilgi alınabilmesi hem trafikte iken farklı ve uygun rotalar oluşturabilme imkanı sunuyor hem de trafiğe çıkmadan önce trafik durumu üzerinden hareket planlaması yapılabilmesine imkan veriyor.

Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan akıllı teknolojiler ile birlikte insanların bulunduğu her yere interneti de taşıyabilme avantajına sahip olması vatandaşların sadece dakikalar içerisinde internete erişim sağlayarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak gerçek zamanlı haritada anlık İstanbul trafiğinin durumunu görüntüleyebilmesi sağlanıyor. Vatandaşın bu şekilde internete erişim sağlayabildiği her yerden anlık olarak İBB trafik durumu uygulaması üzerinden güncel İstanbul trafiğini takip edebilmesi kendisine alternatif rotalar oluşturabilmesine olanak veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim