• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

İDO, Pendik- Yalova Hattı’nda yolcularına ‘Ramazan Fırsatı’ sunuyor

İDO, Pendik- Yalova Hattı’nda yolcularına ‘Ramazan Fırsatı’ sunuyor
İDO, Pendik- Yalova Hattı’nda 1 Mayıs- 30 Mayıs tarihleri arasında yolcularına dev bir Ramazan kampanyası sunuyor. İDO’nun bu hattaki kampanyası bugün itibariyle başlarken bu kapsamda biletler de satışa sunuldu.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Pendik- Yalova Hattı’nda 1 Mayıs- 30 Mayıs tarihleri arasında yolcularına dev bir Ramazan kampanyası sunuyor.

İDO, Pendik- Yalova Hattı’nda tüm seferlerde otomobiller için sürücü dahil 70 TL olan araç ücreti, kampanya süresince 20 TL indirimle 50 TL olacak. Yolcularına sunduğu avantajlı fiyatlarla trafik derdinden uzak yolculuklar yaşatan İDO’nun Ramazan kampanya indirimleri bugünden (8 Nisan) itibaren satışa sunuldu.

Hızlı ve keyifli yolculukları kadar cebinize dost kampanyalarıyla sektörünün lideri İDO, 1 Mayıs- 30 Mayıs 2019 tarihlerinde geçerli olmak üzere Pendik- Yalova Hattı’nda yolcularının yüzünü güldürecek “Dev Ramazan Fırsatı” sunuyor. Buna göre, Pendik- Yalova Hattı’ndaki tüm seferlerde otomobiller için 70 TL olan araç ücreti, kampanya süresince 50 TL olarak Ramazan bereketi ile İDO yolcularının cebini ısıtıyor.

Üstelik fiyat, yakıt ve zaman avantajı sağlayan Pendik-Yalova hızlı feribot hattının en son teknoloji ile donatılmış “Ferrycat” tipi gemileri seferlerde hiç beklemeden tarifede yer alan saatlerde kalkarak yolculuğu eziyet olmaktan çıkarıyor.

ido_2.jpg

SAAT BAŞI SEFERLERLE ZAMANDAN VE CEPTEN TASARRUF

Şehrin dışına hiç çıkmadan deniz yoluyla Pendik’ten hızlı feribota aracıyla binen İDO yolcuları, Ramazan kampanyası ile otomobil sınıfında sadece 50 TL ödeyerek 45 dakika sonra Yalova’ya ulaşabilecekler.

İstanbul içinde bir yerden bir yere gitmek için en az 1 saat vakte ihtiyaç varken İDO yolcuları, Körfez’i sadece 45 dakikada geçecekler. İDO misafirleri sadece zamandan değil ceplerinden de tasarruf edecekler. İDO, Pendik- Yalova Hattı’nda her gün saat başı seferlerle karşılıklı 15 gidiş- 15 dönüş olmak üzere toplam 30’a varan sefer gerçekleştirirken misafirlerinin kampanya indirim müjdelerini Ramazan’la birlikte veriyor.

ido_3.jpg

İDO, Pendik- Yalova Hattı’nda araç içi yolcu ücretinin sabit 1 TL olması ile hem aileler hem de kalabalık yolculuk yapacak tüm misafirleri için büyük bir maliyet avantajı sunuyor.

1 Mayıs – 30 Mayıs 2019 tarihinde tüm seferlerde sunulan Ramazan kampanyasının indirimli biletlerinden faydalanmak için biletlerinizi 8 Nisan- 20 Nisan 2019 tarihlerinde önceden almak yeterli olacak.

ido_1-003.jpg

DENİZ HABER AJANSI

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim