• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

'Ileria' denize çıkmaya hazır

'Ileria' denize çıkmaya hazır
İstanbul’daki Proteksan Tourquoise tersanesinde yapılan ve GROHE Allure koleksiyonuyla donatılan Illeria, ilgilileri için çeşitli özelliklere sahip durumda.

İstanbul’daki Proteksan Tourquoise tersanesi tarafından yapılan yat 50 metrelik bir gemi. Beyaz lake bir yapı ile koyu cam pencere gölgelikleri ve paslanmaz çelik küpeşte ile bir araya gelen bir görünüme sahip. Güneş güvertesinde, yolcular birçok koltuk ve şezlongun yanı sıra jakuzi de mevcutken hassas jetler, jet skiler ve seaboblar yatın sahip olduğu diğer özellikler

İç tasarımı bir Fransız'a ait

Dört katlı yatın içi Fransız iç tasarımcı Jean Guy Verges tarafından oluşturuldu. Yüksek kaliteli doğal malzemelerle donatılan ve her biri bol ışık alan salon, yemek ve dinlenme alanları, güvertedeki aktivitelerden uzakta bulunuyor. Büyük pencereler, yedi kamarada da mevcut. Koyu ceviz parke ve duvar panelleri ile zıtlık oluşturan cam, parlak bej ve krem tonlarının yanı sıra beyaz lake mobilyalar, yatın özel iç tasarımını oluşturuyor.

Banyolarda GROHE Allure bataryaları

Banyolarının tasarımında Türkiye ve İtalya’dan taş fayansların yanı sıra mermer yüzeyler, küvet ve sofistike aksesuarlar bulunuyor. Bataryalarda GROHE Allure tercih edilmiş durumda. Kare ve dikdörtgen rozetlerin üzerinde çıkan silindir gövdeler, bu bataryaların minimalist karakterini yansıtıyor. Kişiye özel banyolar oluşturabilen GROHE Allure’un geometrik formlardaki bataryalarını krom bir yüzey kaplıyor. GROHE Allure üstün fonksiyonellik ve uzun ömürlü kaliteye olan taahhüdü sağlamış durumda.

GROHE iç mimar ve tasarımcılarla broşür paylaşıyor

Yıldızlı otellerin, ticari mülklerin ve konutların yanı sıra, GROHE'ye yatlar için üst sınıf banyo çözümleri yaratılmasında başvuruluyor. Sıhhi tesisat donanımı üreticisinin www.grohe.com adresinden indirilebilen “Yat Sektörü için Banyo Planlaması” broşürü tersaneler, yat sahibi olmayı planlayanlar ve iç mimar ve tasarımcılara ihtiyaç duydukları bilgileri sağlıyor.

ileria-1.jpgileria-2.jpgileria-3.jpgileria-4.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim