• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

İstanbul Halk Ulaşım'a 2 adet "Kent LF"

İstanbul Halk Ulaşım'a 2 adet "Kent LF"
Otokar’ın tasarım ödüllü aracı Kent 290LF, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. tarafından tercih edildi.

İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.’ye 2 Kent LF

Otokar’ın tasarım ödüllü aracı Kent 290LF, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. tarafından tercih edildi.

İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.’ye 2 adet Kent 290LF, Otokar Yetkili Bayisi Örnek Otomotiv’de düzenlenen törenle teslim edildi.

"Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde "Ulaşım ve Taşıma Araçları" kategorisinde "İyi Tasarım Ödülü"ne layık görülen Kent 290LF aracı İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. tarafından da tercih edildi. Toplu taşımada kullanılmak üzere 2 adet Otokar Kent 290LF, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.’ye düzenlenen törenle teslim edildi.
Düzenlenen teslimat törenine İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.’den araçları satın alan Hacı Altunkılıç ve Mustafa Altunkılıç’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Geyik, Başkan Mustafa Altuntaş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya, Denetçi Naci Yağız ve Çift Katlı Halk Otobüsçüleri Başkanı Lütfü Oktay katıldı. Otokar’dan ise Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz ve araçların satışını gerçekleştiren Otokar yetkili bayisi Örnek Otomotiv’in sahibi Yunus Öztepe ve Kent Satış Müdürü Mürsel Gülkanat törende hazır bulundular.

Kent 290LF

12 metrelik KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

Düşük emisyonlu çevreci motoru ile şehiriçi egzoz emisyonunu asgari seviyede tutan güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim