• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

İstanbullu'nun minibüs sorunu ne olacak?

İstanbullu'nun minibüs sorunu ne olacak?
İstanbulların minibüs beklerken nasıl çile çektiğini yazımızda göreceksiniz.

İstanbullunun minibüs çilesi ne zaman bitecek

İstanbulların minibüs beklerken nasıl çile çektiğini yazımızda göreceksiniz.

Bugün hep yazmak istediğim,neredeyse her gün başıma gelen bir konu üstüne yazı yazacağım.

Uyandım,her zaman olduğu gibi bugünde saat 8'de minibüse bindiğim durağa gittim.Ne zaman geleceğini bildiğim için sadece 5 dakika bekledim. Durakta bekliyordum minibüsü.Minibüs göründü, benimle beraber minibüs bekleyen, her zaman aynı saatte beraber minibüse bindiğim kişilerde ellerini ceplerine attılar minibüse verecekleri paraları hazırlıyorlardı.Minibüs durağa varmadan bi 30 metre önde durdu bir yolcu aldı duraktakiler el etmelerine rağmen durakta durmadı.Hiç şaşırmadım desem inanırmısınız.Çünkü iki günde bir illa ki bir minibüs el etmeme rağmen durmuyordu.Önemli bir işleri var diyeceğim.Eee işleri zaten bu şoförlük.Daha başka ne önemli işleri olabilir.

Neyse dedim madem durakta durmuyor bi 30 metre aşağı inelim orada bekleyelim dedik 4-5 kişi varız minibüs bekleyen,sonra bi 15 dakika sonra minibüs göründü.Gene ellerimizi cebimize attık paralarımızı hazır ettik.Pat el etmemize rağmen durmadı minibüs.İşin garibi durakta da durmadı.Bastı gitti.

Orada kimimiz işe yetişmeye çalışan kişilerdi kimimiz dersi kaçırmak istemeyen öğrencilerdi kimimiz gece vardiyasına kalan evine gitmek isteyen emekçilerdi...

Neyse dedik gene, saatte bu arada 8:30 olmuştu.Ben zaten geç kalmıştım.Beşiktaş'a geç kalmıştım zaten yani yapacak birşey de yok gene bekledik 15 dakika sonra bir minibüs geldi. Gene el ettik bu sefer ne yaptı biliyormusunuz?

Arkada minibüs varmış arkadaki minibüsü işaret ediyor.Yolculara arkadaki minibüsü işaret ediyor.Oda bastı gitti açıkçası.İşin kötü yanı arkada gelen bir minibüs yok.Şaka gibi ya saat 8:50 olmuş 10 dakika sonra işimde olmam gerekiyor.Ama ben evimin 20 metre ilerisindeyim ne yapıyorum minibüs bekliyorum.Sonra ileriden bir kırmızı dev geliyor 11-E belediye otobüsü atladım otobüse.Libadiye caddesinden başladığım güne saat 10'da iş yerimde şimdilik son verdim.

Ha unutmadan söyleyeyim patronumuz yurtdışında iş gezisinde o yüzden fırça yemedik kimseden ama ben biliyorum ki benden hariç minibüs bekleyen kişiler patronlarından fırça yemişlerdir.Ve fırça yemenin ne olduğunu ,racona uygun davranmanın ne demek olduğunu bilen minibüsçüler umarım daha özverili olurlar.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim