• BIST 9763.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

İşTcell ve HP'den 2 bin TL'lik indirim fırsatı

İşTcell ve HP'den 2 bin TL'lik indirim fırsatı
Kurumsal müşteriler İşTcell ve HP işbirliği sayesinde, HP ürünlerinde yüzde 45’e varan indirim fırsatı ve 2 bin TL’ye yakın maliyet avantajı sağlarken, Turkcell 3G kalitesiyle mobil internete de kavuşuyor.

Türkiye’de bir ilk: İşTcell Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu

İşTcell ve HP işbirliği ile tek kalemde 2 bin TL’ye varan indirim fırsatı

Kurumsal müşteriler İşTcell ve HP işbirliği sayesinde, HP ürünlerinde yüzde 45’e varan indirim fırsatı ve 2 bin TL’ye yakın maliyet avantajı sağlarken, Turkcell 3G kalitesiyle mobil internete de kavuşuyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in iş dünyasına açılan kapısı İşTcell ve dünyanın en büyük bilgi teknolojileri şirketi HP işbirliği İşTcell’li şirketlere çok özel bir fırsat paketi sunuyor. Sektörlerinin lider firmaları sağladığı bu işbirliği ile firmaların bilgisayar donanımı ve mobil internet ihtiyaçlarını, maliyeti düşürerek tek bir pakette en uygun fiyata karşılamayı hedefliyor.

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu çerçevesinde sunulan fırsat paketi sayesinde İşTcell’li şirketler her yeni ekonomik internet pakete 1915 TL’yi bulan fiyat avantajıyla sahip oluyor. İhtiyaç duydukları masaüstü-dizüstü, yazıcı gibi ürünleri % 45’e varan özel indirim oranları ile satın alma fırsatı bulan İşTcell üyeleri katalogdaki 4 bilgisayarın sadece kendilerine özel olma ayrıcalığına da sahip.

Tek pakette çifte fırsat

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, son 8 yıldır Türkiye’de pazar lideri olan bilgisayar markası HP ile yapılan işbirliğiyle kurumsal müşterilere çok cazip fırsatlar sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Sayın, “Büyük küçük her türlü kurumun her zaman yanında olan İşTcell olarak hedeflerimizin başında kurumsal müşterilerimizin rekabet gücünü ve verimliliklerini artırmak geliyor. Türkiye’de bir ilk olan Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu’nu bu hedef doğrultusunda atılmış çok önemli bir adım olarak görüyoruz. Başka hiçbir yerde olmayan indirimler sunan bu katalog sayesinde kurumsal müşterilerimiz hem Turkcell kalitesiyle mobil internete hem de ihtiyaç duydukları kurumsal bilgisayar donanımlarına çok özel koşullarla sahip olarak çifte fırsatın tadını çıkaracak” dedi.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık ise “Markamız müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, farklılığını her alanda öne çıkararak rakiplerinden ayrışıyor. Küreselleşen pazarda firmalar da rekabet güçlerini teknolojinin sağladığı avantajlarla artıyorlar. Özellikle kurumsal müşterilerimizde bu çözümün ihtiyaçları karşılamada çok önemli fırsatlar sunacağını düşünüyoruz” dedi.


Fırsat kataloğundan kimler yararlanabiliyor?

Kurumsal müşterilerin İşTcell Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu’ndan yararlanabilmesi için İşTcell’in Cihazsız Kontratlı 3G İnternet Paketi, Kurumsal 3G Dizüstü Bilgisayar Kampanyası, Kurumsal Kontratlı 3G Modem (VINN), ya da Kurumsal 3G Multimodem kampanyalarından birinde en az bir yeni sözleşme yapması ve talep formunu doldurması gerekiyor. 3G Multimodem kampanyasına katılanlar hat başına 4 adet dizüstü ya da masaüstü bilgisayarı çok özel indirimlerle alabiliyor. Diğer kampanyalara katılanlar hat başına bir adet bilgisayar indiriminden yararlanabiliyor. En az bir bilgisayar alanlar ek olarak yazıcı fırsatından yararlanarak kazancını katlayabiliyor.

Örneğin 4 GB’lık yeni bir ekonomik internet paketi alan bir İşTcell’li firma, katalogdaki liste fiyatı 2.126TL+KDVolan, HP Elite 8000 USDT masaüstü bilgisayara % 45 indirimle 1.169TL+KDV’ye sahip olabiliyor ve tam 957 TL kazanç sağlıyor. Bir başka deyişle 4 GB’lık internet paketi 24 ay boyunca bedavaya gelmiş oluyor. (İlk 12 ay boyunca 29 TL ikinci 12 ay boyunca 39 TL toplam 816). Kurumsal 36 Multimodem kampanyalarına katılan firmalar hat başına 4 adet ürün alabildiği için bu kazancı dörde katlayabiliyor.

Kampanyalar ve İşTcell Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu ile ilgili detaylı bilgiye Turkcell İletişim Merkezleri ve http://www.turkcell.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim