• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

KAÇUV’dan MNG Kargo’ya anlamlı ödül

KAÇUV’dan MNG Kargo’ya anlamlı ödül
MNG Kargo, 3 Kasım Pazar günü düzenlenen 41. İstanbul Maratonu’nda KAÇUV adına koşan kurumsal koşu takımları arasında en yüksek bağışı toplayan ikinci takım oldu.

MNG Kargo, 3 Kasım Pazar günü düzenlenen 41. İstanbul Maratonu’nda Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın (KAÇUV) Umudum Eğitim Projesi yararına koştu. Topladığı bağışla KAÇUV için koşan kurumsal takımlar arasında ikinci olan MNG Kargo Koşu Takımı onlarca çocuğa burs desteği sağlamış oldu.

 

KAÇUV Saha ve İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Füsun Aymergen ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü Berna Baykal MNG Kargo’yu ziyaret ederek kanser tedavisi gören çocukların eğitimlerine verdiği destekten ötürü bir teşekkür plaketi sundu.

 

Koşu takımının da katıldığı toplantıda plaketi alan MNG Kargo Genel Müdürü Salim Güneş “MNG Kargo olarak pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz. Yakın zamanda Kızılay ve MEB’in birlikte yürüttüğü Kolide Ne Var projesi ile köy okullarındaki kardeşlerimize giysi yardımı ulaştırdık. Ayrıca, Poşetler Kutuya Çocuklar Okula projesi kapsamında kargo poşetlerinin geri dönüşümünü sağlayarak buradan elde edilen gelirle Bitlis ve Van'da MNG Kargo ilk ve orta öğretim okullarını açarak yüzlerce çocuğun eğitimine katkıda bulunduk. Bu okullara desteğimizi halen sürdürüyoruz. Yine Kızılay ile birlikte Minik Eller Üşümesin projesinde yer aldık ve 12 ildeki 12 bin öğrenciye giysi, ayakkabı ve kırtasiye yardımı ulaştırdık. İlköğretim okullarına müzik odaları kurduk. Geleceğimiz olan çocukların hayatına küçük de olsa bir dokunuşta bulunmak, gülümsemelerini görmek en büyük motivasyonumuz. Bu nedenle sosyal sorumluluk çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

1577173910_salim_g__ne____mng_kargo_y__netim_kurulu_ba__kan_____f__sun_aymergen__kanserli___ocuklara_umut_vakf___genel_m__d__r_yard__mc__s__.jpg1577173914_mng_kargo.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim