• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Kamil Koç'tan Emniyetli Sürüş Teknikleri

Kamil Koç'tan Emniyetli Sürüş Teknikleri
Yaz sezonunun yaklaşması nedeniyle hizmet içi eğitimlere hız veren Kamil Koç, kaptanlarına “Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Teknikleri” eğitimleri vermeye başladı.

Kamil Koç, Castrol'e güveniyor

Yaz sezonunun yaklaşması nedeniyle hizmet içi eğitimlere hız veren Kamil Koç, kaptanlarına “Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Teknikleri” eğitimleri vermeye başladı.

Castrol işbirliğinde HED Akademi eğitmenleri tarafından 15 gün boyunca verilen eğitimlere İstanbul, Ankara, Isparta, İzmir, Bursa ve Antalya’da görev yapan yaklaşık 350 sürücü katıldı.

Araç sefer sayılarının yaz döneminde artışı ile birlikte kaza riskini en aza indirmeyi hedefleyen Kamil Koç, ekonomik ve emniyetli sürüş teknikleri ile sürücülere hem güvenli araç kullanmayı, hem de ekonomik sürüş tekniklerini benimsetmeyi hedefliyor.

İnsan taşıyan bir firma için emniyetli sürüşün en önemli konu olduğunu ifade eden Kamil Koç İnsan Kaynakları Müdürü Taner Sezer, “Kamil Koç taşımacılık sektörünün en köklü firmaları arasındadır. Markamıza duyulan güveni korumak üzere sürücülerimizin eğitimine büyük önem veriyoruz. Yakıt gideri de genel giderler arasında en büyük kalemlerimizden biridir. Sürücülerimize ekonomik sürüş teknikleri eğitimleri aldırarak, yakıt maliyetlerimizi düşürmeye çalışıyoruz. Bu kazanımların, müşterilerimize hizmet olarak dönüşünü sağlayacak yatırımlar yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Yağ tedarikçisi olmanın ötesinde müşterilerine katma değer sağlayacak hizmetler sunma ilkesiyle çalışan Castrol, özellikle filo ve otobüs sürücülerine emniyetli ve ekonomik sürüş tekniklerinin benimsetilmesi amacıyla verdiği eğitimleri yoğun biçimde sürdürüyor.

TÜM SÜRÜCÜLER EĞİTİME ALINACAK

Teorik olarak verilen eğitimleri geliştirmek ve sürücülerin mevcut sürüş alışkanlıklarında değişim sağlamak amacıyla Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörünü de firmaların hizmetine sunduklarını anlatan Castrol Ağır Vasıta Yağları Pazarlama Müdürü Ayhan Köksal, “Taşımacılık sektöründe en kritik konu seyahat firmalarıdır. Bu firmaların sürücüleri, belki diğer sürücülerden de daha yoğun ve düzenli bir şekilde eğitime tabi tutulmalıdır. Kamil Koç ile işbirliğimiz kapsamında verdiğimiz eğitimlerle can ve mal kaybının en aza ineceğine inanıyoruz. Bu sezon ilk etapta 350 sürücüyü eğitimlere aldık. Eğitimlerimizi genişleterek sürdürmeyi planlıyoruz” dedi. Ayhan Köksal, kazaları azaltmayı ve daha verimli yakıt tüketimi imkanı ile hem filolara ekonomik katkı sağlamayı, hem de karbon emisyonlarındaki düşüş ile çevreyi korumayı amaçladıklarını belirtti.

Kamil Koç’un Castrol ile süregelen işbirliği kapsamında verilen “Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Teknikleri” eğitimlerine firmada görev yapan tüm sürücülerin dahil edilmesi ve bu eğitimlerin düzenli aralıklarla tekrarlanması planlanıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim