• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Kamil Koç’un Sivas seferleri kutlandı

Kamil Koç’un Sivas seferleri kutlandı
Kâmil Koç, 2014 yılında hız verdiği yeni hat açılışlarına Sivas ile devam ediyor. Sivas biletlerinin satışlarına başlayan Kâmil Koç, Sivas’tan ilk seferini 13 Haziran Cuma günü Sivas Otogarı’nda yaptığı törenle gerçekleştirdi.

Kâmil Koç, Sivas’tan, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Kayseri başta olmak üzere bir çok noktaya sefer düzenliyor. Kamil Koç’un Sivas hattının açılışı dolayısıyla gerçekleştirdiği kutlamada, Grup Seksendört ile ünlü sanatçı Öykü Gürman Sivas Kongre Meydanı’nda halka açık bir konser verdi. On binlerce Sivaslının katıldığı konserde müzik dolu saatler yaşandı.

‘İç Anadolu ve Çukurova’da ağımızı genişletiyoruz’

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kamil Koç’un son yıllarda hizmet ağını geliştirdiğini ve Sivas’ın coğrafi konumunun da getirdiği avantajla Kamil Koç’un önemli merkezlerinden biri olduğunU belirterek, şunları söyledi:

“Kâmil Koç olarak geçtiğimiz yıl Orta ve Doğu Karadeniz’de açtığımız yeni hatlarla hizmet ağımızı genişletme adına önemli adımlar attık. Bu yılki hedefimiz ise geçtiğimiz yıla göre çok daha büyük. Özellikle İç Anadolu ve Çukurova bölgesinde açacağımız yeni hizmet noktalarımızla ağımızı her geçen gün biraz daha genişleteceğiz. Mayıs ayı içerisinde açtığımız Nevşehir ve Aksaray’ın ardından, Haziran ayında da Kayseri, Amasya, Tokat ve Kırşehir hatlarının açılışını gerçekleştirdik. Haziran ayı bitmeden Sivas ile birlikte, Adana, Yozgat, Osmaniye, Mersin, Hatay ve Niğde’yi de hizmet noktalarımız arasına katmış olacağız.”

Açılacak olan yeni hatların Kâmil Koç’un yıl içinde hizmet verdiği yolcu sayısına önemli oranda katkı yapacağına vurgu yapan Kemal Erdoğan, 2014 yolcu hedeflerini 17.5 milyon olarak açıkladı.

kamilsivasic2.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim