• BIST 9774
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Kapt. Mesut Öztürk, MDTO'ya atandı

Kapt. Mesut Öztürk, MDTO'ya atandı
İTÜ Denizcilik Fakültesi mezunu Kapt. Mesut Öztürk, Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

Öztürk, MDTO Genel Sekreter Yardımcılığına atandı

İTÜ Denizcilik Fakültesi mezunu Kapt. Mesut Öztürk, Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

Kapt. Mesut Öztürk kimdir?

1960 Tarsus doğumlu olan Öztürk, 1984 yılında İTÜ Denizcilik Fakültesi’nden mezun oldu. Kurtarma Sualtı Komutanlığı bünyesinde bulunan TCG Akın gemisinde Seyir Subayı olarak askerlik hizmetini tamamladı. D.B. Deniz Nakliyat ve çeşitli özel şirket gemilerinde görev yaptı. D.B. Deniz Nakliyatı Mersin Acentesinde Müdür Yardımcılığı ve sonrasında özel şirket acentelerinde Müdürlük yaptı. Öztürk, Denizcilik Müsteşarlığı Mersin Bölge Müdürlüğü bünyesinde Gemi Sörvey Kurulu Uzmanı olarak çalışmaya başlayarak kamudaki ilk görevine başlamış oldu. İtalya’ da bulunan Uluslararası Denizcilik Akademisi’ne eğitime gönderildi. Dönüşünde Mersin’e Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı. Daha sonra da aynı yere Bölge Müdürü oldu. Mersin’de iki dönem Bölge Müdürlüğü yaptıktan sonra Denizcilik Müsteşarlığı Samsun Bölge Müdürlüğü’ne Bölge Müdürü olarak tayin oldu. Burada üç yıl görev yaptıktan sonra Denizcilik Müsteşarlığı’na Müsteşarlık Müşaviri olarak atandı. Bu görevde bir yıl kaldıktan sonra emekliliğe esas hizmet yılını tamamlayarak emekliliğini istedi ve emekli oldu. 01 Şubat 2011 tarihinde Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim