• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Karayollarında çalışmalar devam ediyor

Karayollarında çalışmalar devam ediyor
Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Eskişehir-Sivrihisar-Polatlı yolunun 9 ile 15. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Sivrihisar-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Polatlı-Ankara yolunun 52-55. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları sebebiyle Polatlı-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma diğer yönden (Ankara - Polatlı) gidiş-geliş olarak izin veriliyor.

TEM Otoyolu Samandıra-Sultanbeyli kavşakları arasındaki üst geçit çalışması nedeniyle 1 Eylül'e kadar ulaşım her iki yönde iki şerit olarak sağlanacak. 

Kayseri-Kırşehir yolunun 89-94 ile 97-102 kilometrelerinde yapılacak üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor. 

Malatya-Elazığ yolunun 76. kilometresinde Kömürhan Köprüsü ve tünel çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Tekirdağ-İstanbul yolunun Gümüşyaka kesiminde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma tek yönden gidiş-geliş olarak izin veriliyor. 

Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 69-73. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Denizli-Serinhisar yolunun 26-32. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatılarak ulaşım diğer bölümden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Aydıncık-Ovacık-Silifke yolunun 28-34. kilometrelerindeki Mesa Evleri-Büyükeceli geosentetik donatılı istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yollarından sağlanıyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Birecik Kavşağı kesimi 27 ile 31. kilometrelerindeki yol çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa yönünde 3 şerit trafiğe kapatılarak ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Kumluca-Antalya yolunun 30-34. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim