• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Karayollarının son durumu

Karayollarının son durumu
Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki açıklamaya göre, Milas-Yatağan yolunun 7-8. kilometreleri arasındaki patlamalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Bursa-Yalova yolunun 23-26. ve 60-69. kilometreleri arasındaki Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) çalışmaları nedeniyle 25 Ağustos'a kadar şerit daraltması uygulaması yapılacak.

Amasya-Taşova yolunun 48-54. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

TEM Otoyolu'nun Seyrantepe mevkisinde, Türktelekom Arena Stadı'nın önündeki yan yolda Seyrantepe Kavşağı yapım çalışmaları kapsamında asfalt betonu aşınma tabakası imalatı yapılacağından, ulaşım Cendere yolu ve Seyrantepe'deki mahalli yollardan verilecek.

Anadolu Otoyolu Akıncı Gişeleri ile Kızılcahamam Kavşağı kesimi arasında 26 Ağustos'a kadar yapılacak üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü sağlanacak.

Eskişehir-Seyitgazi yolunun 5-20, 34-42, 50-70, 90-95. kilometreleri arasında yapılacak asfalt sathi kaplama onarımı nedeniyle ulaşım tek şeritten verilecek.
Anadolu Otoyolu'nun Abant Kavşağı ile Boludağı Tüneli kesiminde aydınlatma lambalarının değiştirilmesi nedeniyle iş günü mesai saatleri içinde her iki yönde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü gerçekleştirilecek.

Kelkit-Erzincan yolunun 35-40. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.

Bozüyük çevre yolunun 9-10. kilometreleri arasındaki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan iki yönlü yapılacak.

TEM Otoyolu'nun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım'a kadar sürdürülecek asfaltlama çalışmaları nedeniyle kuzey taşıma yolunda hafta içi 22.00-07.00 arası yol ulaşıma kapatılıyor. Ulaşım güney yoldan gidiş geliş olarak veya D-100 yolundan sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Eskişehir-İncek Kavşağı kesimi arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Eskişehir-İncek istikameti 25 Ağustos'a kadar kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü verilecek.

Hopa-Borçka yolunun 13-14. kilometreleri arasındaki Cankurtaran Tüneli yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklı ve kontrollü sağlanıyor.

(Gölbaşı-Adıyaman)-(Adıyaman-Gaziantep) il sınırı yolunun 28-29. kilometreleri arasındaki Merinos Kavşağı kesiminde kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım belediye şehir içi yolundan veriliyor.
Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara-Kırıkkale yolunun 11. kilometresindeki Lalahan Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım gidiş-geliş ve dönüşümlü olarak servis yolundan sağlanacak.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 31-32. kilometreleri arasındaki Kargın Köprüsü'nde meydana gelen çökme nedeniyle Tirebolu istikameti ulaşıma kapatıldığından, ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü yapılıyor.

Artvin-Şavşat yolundaki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Trafik, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü veriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Yumrukkaya-Çaydurt ve muhtelif kesimlerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

TEM Otoyolu'nun Avcılar-Kınalı kavşakları 22-73. kilometreleri ve Kınalı Bağlantı yolu 0-8. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5. kilometreleri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü veriliyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 73-74. kilometreleri arasındaki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü gerçekleştirilecek.
Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı kesimi 7-12. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ağustosa kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.
Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Ankara-Çevre Otoyolu'nun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı kesimi arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı Ayrımı Kavşağı'nın köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 52-53. kilometreleri arasında köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan sağlanacak.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapıldığından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arası trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan yapılıyor.

Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü veriliyor.
Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim