• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Karbon Aray A.Ş'nin tercihi "Scania" oldu

Karbon Aray A.Ş'nin tercihi "Scania" oldu
Bursa merkezli Karbon Aray Enerji Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş., taşımacılık filosunu oluştururken Scania markasını tercih etti.

KARBON ARAY'IN TERCİHİ SCANİA

Bursa merkezli Karbon Aray Enerji Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş., taşımacılık filosunu oluştururken Scania markasını tercih etti.

Karbon Aray, Doğuş Otomotiv Scania Bursa Yetkili Satıcı ve Servisi Koçaslan Otomotiv’den satın aldığı 5 adet 2011 model Scania G420 CA4X2 HSA araçlarını, Karbon Aray Finans Müdürü Çağlar Kocatoros, Koçaslan Otomotiv Satış Müdürü Serkan Yaşa ve Doğuş Otomotiv Bölge Satış Şefi Kenan Şahin Yüksel’in de katıldığı törenle teslim aldı.

Karbon Aray Enerji Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş. Finans Müdürü Çağlar Kocatoros, “Filomuzu oluşturan ilk araçlar Scania markadır. Madencilik gibi zor bir sektörde üst düzey başarı ve yüksek verim elde edebilmek için Scania markasına güvenimiz tamdır” dedi.

Bursa Koçaslan Otomotiv Satış Müdürü Serkan Yaşa ise, Scania olarak madencilik sektörünün önde gelen firmalarından olan Karbon Aray ile yaptıkları bu işbirliği nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getirdi. Scania’nın en zorlu şartlara dayanıklılığı ile her koşulda başarılı olduğunu, bu işbirliğinin uzun yıllar süreceğine inandığını belirten Yaşa, Aray filosu için Karbon Aray yetkililerine teşekkür etti.

Doğuş Otomotiv Bölge Satış Şefi Kenan Şahin Yüksel de törende, firmaların rekabet gücünün artırması için üretimden tüketime kadar ‘sıfır sorun’ politikası gütmesi gerektiğini belirterek ‘Sıfır sorun Scania ile özdeşleşmiştir. Bu açıdan bakıldığında değerli müşterimizin tercihini ilk olarak Scania’dan yana kullanmış olması bunun en güzel göstergesidir’ diye konuştu.

Dünyanın önde gelen ağır ticari araç üreticilerinden biri olan ve 100’ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren Scania, Doğuş Otomotiv bünyesindeki 22 Yetkili Servis noktası ile satış sonrası hizmet sunmakta ve 24 saat acil yardım hizmetini Türkiye’nin dört bir köşesine ulaştırmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim