• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Kıyı Emniyeti Genel Müdür Vekili Olcay Özgürce fena yumurtladı

Kıyı Emniyeti Genel Müdür Vekili Olcay Özgürce fena yumurtladı
Türk Kılavuz Kaptanlar Haftası'nda bir konuşma yapan Kıyı Emniyeti Genel Müdür Vekili Olcay Özgürce, "Görev aldığım her makamda kimseye hayır diyemiyorum. Babam benim kadım olmamı istemezdi" diye espri yapması gündeme bomba gibi düştü.

Kıyı Emniyeti Genel Müdür Vekili Kaptan Olcay Özgürce, "Görev aldığım her makamda kimseye hayır diyemiyorum. Babam benim kadım olmamı istemezdi" diye espri yapması gündeme bomba gibi düştü.

Kozyatağı BY Otelde yapılan Türk Kılavuz Kaptanlar Haftası'nda bir konuşma yapan Kıyı Emniyeti Genel Müdür Vekili Kaptan Olcay Özgürce'nin yaptığı soğuk espri, denizcilik sektörünün gündemini belirledi.

Görev aldığı makamlarda kendisinden istekte bulunan kimselere HAYIR diyemediğini ve kimseyi kırmak istemediğini dile getiren Kıyı Emniyeti Genel Müdür Vekili Olcay Özgürce, Babasının kendisine "Yüzün çok yumuşak iyiki kadın değilsin" diye ifade de bulunması toplantıda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Yaptığı hatayı anlayan Olcay Özgürce daha sonra bayan dinleycilerden özür dileyerek konuşmasını bitirdi.

Olcay Özgürce'nin bu soğuk esprisi, katılımcılar tarafından ayıplanırken, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın bu olaydan sonra tavrı ise merak konusu oldu.

Kıyı Emniyeti kimlere emanet?

Salih Orakcı'nın görevden alınmasından sonra, Ulaştırma, Deniziclik ve Haberleşme Baknalığı tarafından Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne vekaleten görevlendirilen Olcay Özgürce, daha önce iki deniz trafik operatörü ile oğlunun da içinde bulunduğu kişilerin, gemi acentelik şirketi kurması ile gündeme gelmişti.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim