• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Klas Denizcilik, geleneksel iftar yemeğiyle sektör temsilcilerini ağırladı

Klas Denizcilik, geleneksel iftar yemeğiyle sektör temsilcilerini ağırladı
Denizcilik sektörü, Klas Denizcilik’in geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye’nin Cook Islands, Barbados ve Vanuatu bayrak temsilciliklerinin yanında, Indian Register of Shipping (IACS Member) ve Bulgar Register of Shipping klas temsilciliklerini bünyesinde barındıran Klas Denizcilik tarafından verilen iftar yemeği, sektörün yoğun katılımıyla gerçekleşti. 

Ataşehir Sahan Restaurant’da verilen iftar yemeğine; Armador Denizcilik'ten Behzat Şenkaya, Crost Denizcilik'ten Serkan Gözüaçık, Cunda Denizcilik'ten Salih Eyüp, Doğanbey Denizcilik'ten Cemil Harmanda, Doğu Hukuk Bürosu'ndan Mehmet Sıtkı Doğu, DMV Denizcilik'ten Deniz Ergin, Efe Denizcilik'ten Osman Er, Ege Denizcilik'ten Yaşar İn, Ersagun Denizcilik'ten Hüseyin Kocabaş, Gant Denizcilik'ten Ersoy ve Esra Şenkaya, Hızır Denizcilik'ten Naci Selimoğlu, Işık Denizcilik'ten Ali Işık, İskele Denizcilik'ten Ferhat Sözen, İş-Bir Denizcilik'ten Engin Menteş, Kamer Denizcilik'ten Engin Dönmez, MCE Kargo'dan Mahmut Can Eğerci, Mira Denizcilik'ten Bariş Serhat Türkmen, Nismar Denizcilik'ten Gültekin Öztürk, Paşabahçe Denizcilik'ten Ismail Durmuş, Platin Denizcilik'ten Hüseyin Uysal, Ranmarine Denizcilik'ten Adnan Naiboğlu, Murat Gül ve Muzaffer Memişoğlu, Senemar Denizcilik'ten Serhan Özcan, Tango Denizcilik'ten Mehmet Yeşildere, TGS Denizcilik'ten Timur Kaya, Troy Denizcilik'ten Gökhan Ünsal ve Küntay Özhasman, Tuna Denizcilik'ten Tolga Erdem, Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker ve Koster'den Mahmut Turan'ın yanısıra önceki senelerde de olduğu gibi sektörün önemli isimleri katıldı.

Nihat Cem Ertem, 'Çözüm Dayanışma ve Hız; bu üç kelime Klas Denizcilik’in temel prensiplerini özetliyor. Tek hedefimiz sektörümüzün ve ülkemizin güçlenmesi olmuştur. Özveriyle devam ettiğimiz bu yolda yanımızda olan tüm iş ortaklarımıza bir kere daha huzurlarınızda teşekkür ediyor ve tüm çalışma arkadaşlarım adına hepinize afiyet diliyorum' dedi.

Klas Denizcilik Genel Müdürü Bülent Haznedar ise, 'Geleneksel ramazan yemeğimize sektörü zirveye taşıyan siz değerli dostlarımızın yoğun katılımı bizlere gurur veriyor. Klas Denizcilik olarak sizden gelen talepleri en doğru şekilde analiz ederek, yanıt vermek için sürekli çalışıyor ve hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Her birinizin katılımından çok memnun olduğumu belirtir, Ramazan ayınızın mübarek olmasını temenni ederim.' şeklinde konuştu.

Bülent Haznedar ve Nihat Cem Ertem, tüm misafirlerle özel olarak ilgilendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim