• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Krone, Cool Liner teslimatlarını sürdürüyor

Krone, Cool Liner teslimatlarını sürdürüyor
Gıda taşımacılığında firmaların öncelikli tercihlerinden Krone, üstün verim özelliğine sahip Cool Liner modeliyle teslimatlarını sürdürüyor.

 

Türkiye pazarına sunulduğu ilk günden bu yana farklı sektörlerin öncelikli tercih edilen yarı römork markalarından olan Krone, Adana Yetkili Satıcısı Aykan Adana vasıtasıyla Kalyoncu Gıda’ya 20 adet, Kasooğlu Lojistik Uluslararası Nakliyat’a da 6 adet Cool Liner teslimatı gerçekleştirdi. Teslimatı gerçekleşen Krone Cool Liner modellerinin tercih edilme nedenlerinin başında sağlamlık ve verimlilik yer alıyor. Her tür sıcaklıkta yük taşımacılığındaki zorlu kullanıma uygun olan, işletme maliyetlerini düşüren kullanım ömürlerine sahip Cool Liner’in Duoplex Çelik ve Duoplex GRP panelleri, Krone’nin en üst düzeyde soğutma performansında bile enerji tasarruflarıyla öne çıkıyor.
 
Kalyoncu Gıda
 
Adana Yetkili Satıcısı Aykan Adana’dan 20 Adet Krone Cool Liner’ı teslim alan Kalyoncu Gıda Genel Müdürü Ömer Çuvalcı, tercihlerinde en önemli nedenin Krone’nin sunduğu kalite, sağlamlık ve verimlilik olduğuna dikkat çekti.  Çuvalcı,  Krone’nin yarı römork alımlarında öncelikli tercihleri olduğunu da sözlerine ekleyerek “Şu anda filomuzda 150’den fazla Krone Cool Liner var. Müşterilerimize sunacağımız ürünleri standartlara uygun olarak taşımak bizim için çok önemli. Krone, üstün donanım özellikleri sayesinde güvenebileceğimiz bir yarı römork markası, bu nedenle uzun süredir alımlarımızda Krone’yi tercih ediyoruz.” dedi.
 
Kasooğlu Lojistik
 
6 adet Krone Cool Liner tip frigrofik römork ile filosunu güçlendiren Cizre merkezli, Kasooğlu Lojistik Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Asım Sarıyıldız, “Uluslararası taşımacılıkta beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayacak bir yarı römork markası ile çalışmak istiyoruz. Gerek üstün donanım özellikleri ve gıda taşımacılığında kullanıcısına sağladığı yüksek performans, gerekse de Doğuş Otomotiv’in Türkiye genelinde hizmet veren Krone Yetkili Servisleri nedeniyle alımımızda Krone’yi tercih ettik.” açıklamasında bulundu.
 
Krone Cool Liner modelleri her tür sıcaklıkta yük taşımacılığındaki zorlu kullanıma uygundur. Esnek hava kanalından, sıvı geçirmez zemine, paslanmaz çelikten imal edilmiş olan arka kilitlere kadar tüm ihtiyaçlar göz önüne alınarak üretilmiştir. Cool Liner’in Duoplex Çelik ve Duoplex GRP panelleri işletme maliyetlerini düşürecek kullanım ömürlerine sahiptir. Ayrıca kapalı kasaların yapısında tüm Avrupa’da bilinen üreticilerin yapı elemanları kullanılmıştır. Böylelikle, kabul görmüş markalar güven sağlarken, değiştirilmesi gereken bir parça söz konusu olduğunda bu uluslararası nakliyelerde de probleme yer açmadan yapılabilmektedir.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim