• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Krone, Türk lojistik temsilcilerini ağırladı

Krone, Türk lojistik temsilcilerini ağırladı
Krone, ülkemizin önde gelen lojistik firmalarının temsilcilerini Almanya Lübtheen’deki üretim tesislerinde ağırladı.

Krone'ye Türkiye'den ziyaret

Krone, ülkemizin önde gelen lojistik firmalarının temsilcilerini Almanya Lübtheen’deki üretim tesislerinde ağırladı.

2010 yılında pazar payını yüzde 12’ye çıkararak ithal soğutuculu tip treyler segmentindeki liderliğini sürdüren Krone, ülkemizin önde gelen lojistik firmalarının temsilcilerini Almanya Lübtheen’deki üretim tesislerinde ağırladı.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye’nin en çok satılan ithal frigorifik treyler markası olan Krone, ülkemizde lojistik sektörünün önde gelen kuruluşlarının temsilcileri ile Almanya’daki üretim tesislerini ziyaret etti. Krone üretim tesislerini, üretim süreçlerini ve ürünlerini yakından tanıma fırsatı bulan ziyaretçiler, Krone temsilcilerinin sunumlarıyla marka ile ilgili geniş bilgi sahibi oldular. Organizasyona evsahipliği yapan Doğuş Otomotiv Krone Pazarlama Müdürü Suna Türk, markanın dünyada ve Türkiye’de son dönemde elde ettiği büyük başarılarla iddiasını daha da artırdığını belirterek, “Dünya’da treyler sektörünün öncü markası Krone’nin Türkiye distribütörü olarak son yıllarda gösterdiğimiz yüksek performans, markanın ve distribütör olarak Doğuş Otomotiv’in başarılı operasyonlarının önemli bir sonucu. Bizler de bu önemli başarımızda pay sahibi olan ülkemizin lojistik sektöründeki önde gelen firmalarıyla Krone’nin yüksek teknoloji üssü üretim tesislerini gezerek bir yandan değerli iş ortaklarımıza ürün kalitemiz ve uygulamalarımızla ilgili yerinde bilgi verme imkanı elde ettik.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Krone’nin Avrupa’daki üretim tesislerinden biri olan Lübtheen, yaklaşık 85 milyon Euro sermaye yatırımı ile kurulmuş, 250 bin metrekare alana sahip ve Avrupa’nın en gelişmiş teknolojik üretim tesislerinden biri. Krone’nin Cool Liner Duoplex Steel frigorifik tip modellerinin tamamının üretildiği tesiste son teknoloji ile üretim yapılmakta.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim