• BIST 9753.94
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Kruvaziyer Forumu İstanbul'da yapılacak

Kruvaziyer Forumu İstanbul'da yapılacak
İzmir Ticaret Odası'nın, 4-7 Aralık 2011 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek ''2. Seatrade İstanbul Kış Kruvaziyer Forumu''na sponsor olduğu bildirildi.

Kış Kruvaziyer Forumu İstanbul'da yapılacak

İzmir Ticaret Odası'nın, 4-7 Aralık 2011 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek ''2. Seatrade İstanbul Kış Kruvaziyer Forumu''na sponsor olduğu bildirildi. 

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yazılı açıklamasında, İzmir'in kruvaziyer turizmde ''altın yılını'' yaşadığını, bu alanda yakalanan başarının daha ileri noktalara taşınması için tanıtım atağı içerisinde olduklarını ifade etti. Bu kapsamda İZTO olarak, ABD, Yunanistan, Meksika, Almanya ve İtalya'daki kruvaziyer kongre ve fuarlarına katıldıklarını, Antalya'da düzenlenen Dünya Turizm Ödülleri töreninde ''Avrupa'nın En İyi Kruvaziyer Destinasyonu'' ödülünü aldıklarını hatırlatan Demirtaş, şunları kaydetti: 

''Katıldığımız her fuar ve kongreden yeni bağlantılarla döndük. Kruvaziyerde zirveye oynamak açısından bu toplantılarda etkin yer almak, büyük önem taşıyor. Bu yılın kruvaziyer turizmle ilgili dünyadaki son büyük etkinliği olan İstanbul Çırağan Kempinski'de 4-7 Aralıkta düzenlenecek Seatrade İstanbul Kış Kruvaziyer Forumu'nun da sponsorları arasında yer alacağız.'' Demirtaş, dünya kruvaziyer piyasasına yön veren bir çok şirketin bu foruma katılacağını ve bunlardan 6'sının, İzmir'e seferi bulunmadığına dikkati çekerek, forumun bu açıdan İzmir için önemli bir organizasyon olacağını belirtti.

GELECEK YIL EV SAHİBİ İZMİR 

Forumda, hem bu şirketlerin rotalarını İzmir'e çevirmeleri hem de sefer düzenleyen firmaların sefer sayılarını artırmaları için görüşmeler yapacaklarını ile getiren Demirtaş, forumda düzenlenecek olan workshoplarda (çalışma atölyelerinde), İzmir'i tanıtacaklarını ifade etti. emirtaş, Seatrade firması tarafından 40 yıla aşkın süredir farklı ülkelerde düzenlenen kuravaziyer forumuna, 2012 yılında ise İzmir'in ev sahipliği yapacağını bildirdi. Türkiye, kruvaziyer turizminden aldığı payı arttırmayı hedeflerken, kruvaziyer endüstrisinin önemli isimleri de İstanbul'da yapılacak olan konferansta konuşmacı olarak yerlerini alacak. SeaDream Yat Kulübü Başkan Yardımcısı Graeme Adams, Louis Cruises Deniz Operasyonları Kıdemli Genel Müdürü kaptan Vassillios Gazikas, Carnival ŞirketiBaşkan Yardımcısı Glora Israel forumun konuşmacıları arasında yer alacak. Etkinliğin konferans bölümü Avrupa ile Asya'yı birbirine bağlayan bir kruvaziyer turizm merkezi olarak Türkiye'yi de ele alacak. Etkinliğin atölye oturumlarında katılan kruvaziyer rotaları için her biri kendi markalarının karar verme sürecinde yer alan konuşmacılarla birebir tanışmak için de fırsat yaratacak. Etkinlikle ilgili www.wintercruisingforum.com adresinden bilgi alınabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim