• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Kruvaziyer Turizmi Konferansı 5 Nisan'da

Kruvaziyer Turizmi Konferansı 5 Nisan'da
5 Nisan 2012'de İzmir de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Karadeniz Kruvaziyer Turizmi Konferansı’na nda bakanlar, milletvekilleri, ticaret ve sanayi oda başkanları ile STK'lar buluşacak.

5 Nisan 2012'de İzmir de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Karadeniz Kruvaziyer Turizmi Konferansı’na nda bakanlar, milletvekilleri, ticaret ve sanayi oda başkanları ile STK'lar buluşacak.

KEIPA (Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi), İzmir Valiliği ve KADEKON (Karadeniz Konfederasyonu) proje paydaşlığıyla 5 Nisan 2012'de İzmir de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Karadeniz Kruvaziyer Turizmi Konferansı’na nda bakanlar, milletvekilleri, ticaret ve sanayi oda başkanları ile sivil toplum kuruluşları buluşacak.

KEIPA Türk Delegasyon Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, ev sahipliğinde; üye ülkeler olan Arnavutluk, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Moldova, Romanya, Rusya Federasyonu, Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, ve Ukrayna’nın katılımıyla kruvaziyer turizminde yeni destinasyonlar belirlenecek.
Karadeniz illeri valilikleri ve il kültür turizm müdürlüklerinin de katılacağı konferansta iller sunum yaparak turizm potansiyellerini tanıtacaklar.

Akademik isimler ve sektör profesyonelleri konferansta kruvaziyer turizmini masaya yatıracak. Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler KEIPA kapsamında kruvaziyer turizm kapasitelerini müşterek ortaya koyarak birlikte kalkınmanın yeni yol haritasını oluşturacaklar.

Ayrıca Konferansta, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Mete, APEX TOUR/ CRUISE HOLIDAYS Genel Müdürü Mehmet Buyan, Karavan Turizm Genel Müdürü Alex Baltazzi, Uzmar Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Altay Altuğ, Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner’in de aralarında bulunduğu sektör duayenleri konuşma yapacaklar.

ACE, BIMCO, CLIA , Cruises News Media Group, ECC, ECSA, EMSA, ESPO, FONASBA, IAPH, IFSMA, ISF, Medcruise, OCIMF gibi uluslararası kuruluşların da davetli olduğu konferansta ülke liman temsilcilikleri de bulunacaklar.

konferans.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim