• BIST 9876.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

LaMar AQUA efsaneyi Türkiye'ye getirdi

LaMar AQUA efsaneyi Türkiye'ye getirdi
Ultra lüks süper yat ve mega yat üretiminde dünya devi haline gelmiş Overmarine, LaMar AQUA distribütörlüğünde artık Türkiye’de.

LaMar AQUA efsaneyi Türkiye'ye getirdi

Lüks yat üretiminde dünya devi olan İtalyan yat firması Overmarine Group, LaMar AQUA ile işbirliği kurarak Türkiye pazarına “Merhaba!” dedi. Süper ve Mega yat üretiminde usta olan Overmarine Group’un, kendi yarattığı ve “Denizlerin Ferrarisi” olarak adlandırılan Mangusta ve bünyesine katmayı planladığı diğer markaların Türkiye’deki satış ve satış sonrası hizmetleri LaMar AQUA tarafından yürütülecek. Ultra lüks megayat üretiminde kullandığı teknoloji ve yılların verdiği tecrübeyle önde gelen firmalardan olan Overmarine Group, Distribütörlük verme konusundaki hassas yaklaşımıyla da adından söz ettiren bir firma. Overmarine’in Türkiye’den LaMar AQUA ile beraber dünya genelinde verdiği distribütörlük sayısı iki. Temsilcileri konusunda seçici davranan firmanın diğer tercihi ise Amerika’nın New York Eyaleti merkezli Marine Max.

Mangusta 72 Open, denizlerin gözdesi

Lüks yat üretiminde dünya devi olarak kabul gören Overmarine Group’un ünlü markası ve Türkiye distribütörlüğünü LaMar AQUA firmasının yaptığı Mangusta, “Mangusta 72 Open” modeliyle de hız ve teknolojiyi denizlere taşıyor. Yüksek performansa dayalı teknolojileri teknelerinde kullanan Overmarine tarafından üretilen Mangusta 72 Open, uçak gövdelerinde uygulanan teknolojilerin birebir uygulanmasıyla yapılıyor. Yüksek performans sağlayan gövdeler, kötü havalarda da konforlu seyir elde etmeye olanak veriyor. Jet motorlarının kullanıldığı Mangusta 72 Open’da, seyir halinde sürtünme sıfıra inerken daha çok hız elde ediliyor. Yakıt tasarrufu da sağlayan Mangusta 72 Open, daha çok zamanı değerli kişiler tarafından tercih ediliyor.

Mangusta 72 Open, teknolojik donanımlarının yanında açık alanlarda da konforu en üst düzeyde sunuyor. Yaşam alanları, boyu 22,23 metre, eni 5,55 metre olan Mangusta 72 Open’ı farklı kılıyor. 47 ton ağırlığa sahip Mangusta 72 Open, 4 bin 200 litre yakıt alabiliyor ve 900 litrelik temiz su tankına sahip bulunuyor. 2 x 1600 HP MTU motoru bulunan Mangusta 72 Open, 40 knots maksimum hıza ulaşabiliyor ve 280 deniz milini hiç durmadan katedebiliyor. Mangusta 72 OpenTürkiye için hem ölçüleri hem de fiyatları başta olmak üzere benzerleri arasında teknik, işçilik ve sürat bakımından üstün özellikleriyle öne çıkıyor. Mangusta 72 Open 3 milyon 350 bin Euro liste fiyatı ile satışa sunuldu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim