• BIST 9692.61
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

LOJİ&TED Konferansı gün sayıyor

LOJİ&TED Konferansı gün sayıyor
360 CNP Organizasyon’un, “(Just İn Time) Tam Zamanında Üretim” parolasıyla düzenlediği “2’nci 360 LOJİ&TED” konferansı 18 Ocak 2017 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’da gerçekleşecek.

Türkiye’de çeşitli alanlarda etkinlikler düzenleyen aynı zamanda Kurumsal Ajans ve Prodüksiyon Hizmetleri veren 360 CNP Organizasyon, “(Just İn Time) Tam Zamanında Üretim” parolasıyla düzenlediği  “2’nci 360 LOJİ&TED”  konferansı 18 Ocak 2017 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’da  gerçekleşecektir.

Konferansın Gündemi; Müşteri isteğini karşılayabilmek ve pazarda kalıcı olabilmek için en büyük savaşın verildiği iki ana süreç, ‘’Tedarik’’ ve ‘’Lojistik’  Yakın gelecekte tedarik zincirlerinin rekabet edeceği dünyada, tedarik zincirleri iyi olan işletmeler ayakta kalmayı başarırlarken, kötü olan işletmeler maliyetler kaşısın da daha fazla direnemeyecektir.  Beklentiniz ister belirli bir stratejinin uygulanmasını sağlamak ister maliyetleri azaltmak yada optimize etmek olsun, konferansımızdan gerçek dünya dersleri ve tecrübelerinden oluşan ve başka bir yerde bulamayacağınız eşi görülmemiş karışımda, yeni nesil uygulamalara, güncel Know-How’lara, İnovasyonel çalışmalara ve sonuç veren örneklerle şahit olacağız.                                                                                                                                                          Konferansın amacı; 20 farklı sektörden 125 üzerinde şirket, profesyonellere stratejik bilgi alışverişi, deneyim, networking ve eş düzey kişilerin direk irtibata geçmelerine zemin sağlamaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim