• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

MAN ve NEOPLAN’dan teslimat sağanağı

MAN ve NEOPLAN’dan teslimat sağanağı
Seyahat şirketleri, filolarını güçlendirmek için üstün özellikleri ile MAN ve NEOPLAN otobüsleri tercih etti.

MAN ve NEOPLAN’dan teslimat sağanağı

Seyahat şirketleri, filolarını güçlendirmek için üstün özellikleri ile MAN ve NEOPLAN otobüsleri tercih etti.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin Ankara ve İstanbul tesislerinde birbiri ardına gerçekleştirilen törenlerle toplam 13 adet MAN ve NEOPLAN otobüs teslim edildi.

Yükselen sezonda sefer sayıları artan seyahat firmalarının tercih ettiği MAN ve NEOPLAN otobüslerinin teslimatları, yoğun talep üzerine adeta sağanak halinde birbiri ardına düzenlenen törenlerle gerçekleştirildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin Ankara ve İstanbul tesislerinde gerçekleştirilen törenlerle, MAN Fortuna ile NEOPLAN Tourliner ve Cityliner’dan oluşan toplam 13 adet otobüs, sahiplerine teslim edildi.

ULUSOY filosuna yeni Cityliner’lar

Şereflikoçhisar'dan Recep Apaydın, Menderes Candan ve Mevlüt Saygılı, şirketleri adına siparişini verdikleri NEOPLAN CİTYLİNER otobüslerinin 2 adetini, MAN Kamyon ve Otobüs Tic.A.Ş. Otobüs Batış Bölge Yöneticisi Ufuk Ufuk Demirer’den teslim aldılar. Törende araçlarının sembolik anahtarını alan firma yetkilileri, araçların Ulusoy’da Mersin - İstanbul güzergahında çalışacaklarını belirttiler. Yetkililer; ‘yakıt tasarrufu’, ‘peronlardaki duruşu’ ve ‘yolcu tarafından isteniyor olması’ nedenlerinden ötürü NEOPLAN Cityliner’ı tercih ettiklerini söylediler.

Edirne’den Ömer Erakman ve Adem Yetişken'e de düzenlenen törenle siparişleri olan 2 adet NEOPLAN Cityliner teslim edildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin bireysel müşterileri olan Erakman ve Yetişken’in aldıkları Cityliner’ların da Ulusoy'da çalışacağı belirtildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak tarafından Edirne Arda Metro Turizm'den İhsan Aksoy'a teslim edilen iki adet NEOPLAN Cityliner da Metro Turizm’de çalışacak. Bu otobüsler ayrıca Metro Turizm’in ilk Cityliner’ları olma özelliğini de taşıyacak.

Kale Seyahat yine MAN Fortuna dedi

Kale Seyahat'in daha önce de olduğu gibi son tercihi de MAN Fortuna oldu. Kale Seyahat’te çalışacak olan 49+1+1 multimedya donanımlı 1 adet MAN Fortuna otobüs, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak tarafından Doğaçoğlu Nakliyat yetkilisi Ahmet Doğaç'a teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim