• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Marmaris'te yelken yarışları sona erdi

Marmaris'te yelken yarışları sona erdi
Marmaris'te her sene düzenli olarak gerçekleştirilen Russian Sailing Week Volvo yarışları eğlenceli ve farkı tarzıyla katılımcılara güzel anlar yaşattı.

Marmaris'te yelken yarışları sona erdi

Marmaris'te her sene düzenli olarak gerçekleştirilen Russian Sailing Week Volvo yarışları eğlenceli ve farkı tarzıyla katılımcılara güzel anlar yaşattı.

2007'den beri düzenlenen yarış organizasyonunda geçen 3 yıl içerisinde 1200 kişiyi ağırladı. Volvo Ocean Race Organizasyonu kapsamında olan 8. Russian Volvo Yelken Yarış haftası Marmaris´ten start veren 26 yelkenli tekne 6 günlük yarış sürecini yine Marmaris’te bitirip Pineapple Restauran’taki akşam yemeği ve Netsel Anfi Tiyatro da yapılan kapanış töreniyle sona erdi. Organizasyona Rusya genelinden 190 yarışçı ve Rus medyası dahil olmak üzere kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Yarış Phoenix Yatçılık (Avusturia) ve Rusya Yatçılık Merkezi(Moskova)nce düzenlenmiş olup, en başından beri Volvo Arabaları (Rusya) tarafından destekleniyor. Bu yıl itibariyle yarış Rusya Yelken Federasyon takviminde de yerini almıştır ve haftanın kazananı Rusya Şampiyonlar liginde yarışma hakkını kazanacak.

Yarış haftası görkemli bir açılış töreniyle Golden Plate (Marmaris) restoranda kutlandı. Türkiye de şuan sadece 3 adet bulunan Volvo yeni dizaynı S60 açılış kutlamasında sergilendi ve yarışçılardan çok ilgi gördü. Rota Marmaris çıkışlı olup, Bozukkale, Bozburun, Söğüt, Çiftlik yönünde seyretmiştir. Aynı özenle hazırlanan kapanış kutlaması Netsel Marina da gerçekleşmiştir. Pineaple restoran da başlayan akşam yemeğini kupa töreni(Amphi Teather) takip etti. Yarışın genel birincisi Yan Vilukha nın kullandığı Exon teknesidir. Birinciliği fişek gösterileri ve konfetti yağmurlarıyla kutlandı. Yarışın genel 1.si olarak Volvo Kristal kupa yı ve Swıss Oris saat hediye edilmiştir. Tüm katılımcılara özel Malboro kıyafetleri hediye edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim