Mars Logistics, dünyanın en büyük beyaz eşya üreticileri arasında yer alan önemli bir markaya karayolu taşımacılığında verdiği hizmeti artık demiryolu taşımacılığında da verecek. Mars Logistics, yaptığı anlaşma çerçevesinde firmanın Almanya’daki ve Türkiye’deki fabrikaları arasında konteyner blok taşımacılığını üstlenecek. Firmanın beyaz eşya ürünleri ve üretim parçaları Bulgaristan-Sırbistan- Macaristan-Avusturya- Almanya güzergâhı üzerinden, ithalat tarafında ise yine aynı güzergâh üzerinden bitmiş beyaz eşya ürünü ve yedek parçaların taşıması gerçekleştirilecek. Anlaşma imzalanan firmanın çevre konusunda büyük hassasiyet gösterdiğini söyleyen Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar anlaşma ile ilgili olarak, “Türkiye’de en fazla yerleşik yatırım yapan uluslararası firmalardan biri olan şirketin demiryolu taşımacılığında da hizmet verecek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Mars Logistics olarak güçlü know-how’ımızın ve çevreci lojistik yaklaşımımızın bu anlaşmada büyük rol oynadığını söyleyebiliriz. Projede müşterimize maliyet avantajının yanında gümrük prosedürlerinde sağladığımız avantaj ile optimum transit sürelerde hizmet vereceğiz” dedi.
Mars, beyaz eşya devini demiryolunda da taşıyacak

Çok sayıda sektöre hizmet veren Mars Logistics, son olarak dünyanın en büyük beyaz eşya üreticileri arasında yer alan global bir markaya verdiği karayolu hizmetini artık demiryoluyla da vermek için anlaşma imzaladı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
 'Jet uçak' çözümü ile gemi ihracatına hareketlilik geldiSalgın nedeniyle nisanda %74 düşüşen gemi ve yat ihracatı, alıcıların jet uçakla Türkiye'ye getirilmesi ile mayısta yüzde 7.8 arttı. Gemi inşa, geçen ay ihracatını artıran iki sektörden biri oldu.
'Jet uçak' çözümü ile gemi ihracatına hareketlilik geldiSalgın nedeniyle nisanda %74 düşüşen gemi ve yat ihracatı, alıcıların jet uçakla Türkiye'ye getirilmesi ile mayısta yüzde 7.8 arttı. Gemi inşa, geçen ay ihracatını artıran iki sektörden biri oldu. Taşıma yatırımları, rotayı Marmaray'a çevirdiMarmaray’da yurt içi yük taşımacılığının ardından ihracat için de adım atıldı. Karayolundaki engellerin aşılmasıyla ihracatın hızlanacağını vurgulayan sektör temsilcileri, Marmaray’la birlikte yabancı yatırımın Anadolu’nun içlerine yayılacağını vurguluyor
Taşıma yatırımları, rotayı Marmaray'a çevirdiMarmaray’da yurt içi yük taşımacılığının ardından ihracat için de adım atıldı. Karayolundaki engellerin aşılmasıyla ihracatın hızlanacağını vurgulayan sektör temsilcileri, Marmaray’la birlikte yabancı yatırımın Anadolu’nun içlerine yayılacağını vurguluyor Gemi ve yat ihracatına 'jet' izinTedbirleri kapsamında uygulanan seyahat engelleri nedeniyle inşa edilen gemileri teslim edemeyen ve kayıplar yaşayan tersanecilere Ticaret Bakanlığı'nın izni ile yabancı alıcılar özel jet uçakla Türkiye'ye getirilecek ve gemileri teslim edilecek.
Gemi ve yat ihracatına 'jet' izinTedbirleri kapsamında uygulanan seyahat engelleri nedeniyle inşa edilen gemileri teslim edemeyen ve kayıplar yaşayan tersanecilere Ticaret Bakanlığı'nın izni ile yabancı alıcılar özel jet uçakla Türkiye'ye getirilecek ve gemileri teslim edilecek. Rusya, Türk karayolu taşımacılarına kısıtlama getirebilirRusya Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye, Rus karayolu taşımacıları için mevcut kısıtlamaları kaldırmazsa, bugün saat 23.00 itibariyle Türk taşımacılara kısıtlama getirilebilir.
Rusya, Türk karayolu taşımacılarına kısıtlama getirebilirRusya Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye, Rus karayolu taşımacıları için mevcut kısıtlamaları kaldırmazsa, bugün saat 23.00 itibariyle Türk taşımacılara kısıtlama getirilebilir.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
 Türk Yıldızları'nın İstanbul'u selamlaması Türk Yıldızları'nın İstanbul'u selamlaması
 Kabin emniyet çalıştayı gerçekleştirildi Kabin emniyet çalıştayı gerçekleştirildi
 Geleceğin otomobilleri sahneye çıktı Geleceğin otomobilleri sahneye çıktı
 Citroën, Paris Otomobil Fuarı’nda iki konsept modelinin müjdesini verdi Citroën, Paris Otomobil Fuarı’nda iki konsept modelinin müjdesini verdi
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim












































