• BIST 9774.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Marsh, tüm sigortaları yapıyor

Marsh, tüm sigortaları yapıyor
Türkiye’de faaliyet gösteren ve Amerika merkezli bir sigorta şirketi olan Marsh, Türkiye’deki şubesiyle denizcilik sektöründe akla gelebilecek tüm sigorta poliçelerini müşterilerine sunuyor.
Marsh Sigorta Türkiye, Amerika merkezli bir sigortacılık firmasının Türkiye temsilciliğini yürütüyor. Firma dünya çapında 100’ün üzerinde şubesi ve 50 bine yakın çalışanıyla hizmet veriyor. Firma içerisinde uzmanlaşmış segmentlerden biri de denizcilik olarak konumlanmış durumda.
 
Marsh Sigorta Türkiye’nin denizcilik segmentinde 10 kişilik bir kadroyla sektörde hizmet verdiğini belirten firmanın sigorta brokerlerinden Kaptan Emir Yıldız, deniz ile ilgili aklınıza gelebilecek tüm sigortaları yaptıklarını söyledi. Yıldız, “Gerek Türkiye piyasasında, gerekse yurtdışı piyasasında sigorta düzenlemeleri konusunda brokerlik hizmeti veriyoruz. Bizim diğer yerel brokerlik firmalarından farkımız, dünya genelinde yapacağımız sigortalarda kendi ofislerimizi kullanmamızdır. Araya başka kimsenin girmemesi, sigortacı ile sadece bizim muhatap olmamız, sigortaya en çok talebin geldiği Londra’da bile kendi ekibimizi kullanmamız, bizi bir adım öne çıkarıyor. Bu bizim hızlı bir şekilde hareket etmemizi, geriye dönük doküman servisini iyi vermemizi ve karşımızda meslektaşımızla konuştuğumuz için daha rahat hareket edebilmemizi sağlıyor. Yerel piyasada ise normal bir sigorta şirketinin yaptığı bütün sigortaları yapabiliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“Sigortada fiyat birinci plandadır”
 
Anlık piyasa hakimiyetlerinin yüksek olduğunu kaydeden Yıldız, “Bu avantajımızla müşterilerimize çok hızlı bir şekilde fiyat verip onlara en uygun sigortayı önerebiliyoruz. Sigortada fiyat birinci plandadır. İkinci plana düştüğünde müşteri hasar yapmış oluyor. Biz bunu ön bilgilendirme olarak müşterilerimize sunuyoruz. Sigorta brokeri sizin kötü gün dostunuzdur deriz. Bir hasar olduğunda müşteriyi mağdur etmeden sorununu çözmek en önemli unsurlardan biridir. Ama bizim onlardan beklentimiz, hiç sigortaları yokmuş gibi hareket etmeleridir. Sigorta şirketlerinin de beklentisi bu yöndedir. Yani ‘benim sigortam var. Her türlü zararımı karşılar’ düşüncesi yanlış. Sigorta şirketi sadece poliçede yazan şartları yerine getirir. Firma tüm evraklarını tamamlayıp ideal bir sigortalı olursa, sigorta şirketi de üstüne düşen görevi yapar” şeklinde konuştu.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim