• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Meiller, hafifliği ile avantajlar sağlıyor

Meiller, hafifliği ile avantajlar sağlıyor
Sağlamlığı ve güvenilirliğinin yanı sıra hafifliği nedeniyle de tercih edilen Meiller Damper, bir seferde daha fazla yük taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

MEILLER, HAFİFLİĞİ İLE AVANTAJ SAĞLIYOR

Sağlamlığı ve güvenilirliğinin yanı sıra hafifliği nedeniyle de tercih edilen Meiller Damper, bir seferde daha fazla yük taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

İnşaat sektörünün sağlam yapılı ve güvenilir damper markası Meiller, alüminyum yapısı sayesinde sahip olduğu hafifliği nakliyecilerin avantajına çeviriyor. Antalya bölgesinde taahhüt hizmetlerinde bulunan Kadıahmetoğulları, filosuna 5 adet MHKS 41/3 Alüminyum klasik tip yarı römork damper kattı.

Satışı Başaran Otomotiv tarafından gerçekleştiren ve Kadıahmetoğulları’nın kendi tesisinde düzenlenen teslimat törenine Scania-Krone-Meiller Genel Müdürü Tolga Senyücel’in yanı sıra Meiller Satış Müdürü Özgür Taşkın, Antalya Başaran Otomotiv firma sahibi İbrahim Başaran ve Genel Müdürü Aydoğan Bayraktar, Doğuş Otomotiv Scania ve Başaran Otomotiv yetkilileri ile Kadıahmetoğulları Operasyonlar Direktörü Ahmet Ünal katıldı.

Kadıahmetoğulları Operasyonlar Direktörü Ahmet Ünal, alt yapı, üst yapı ve inşaat işleri için agrega asfalt ve beton gibi gerekli hammaddelerin nakliyesini gerçekleştirdiklerini belirterek “Hizmet verdiğimiz sektör zorlu kullanım alanları ve ağır yüklere sahip. Bunların nakliyesi için çok sağlam araçlar gerekli. Meiller bize ihtiyacımız olanı fazlasıyla verirken, dünyanın en pahalı yakıtını kullandığımız ülkemizde alüminyum damper alarak ağırlık yerine daha fazla malzeme taşımayı da gerçekleştirebiliyoruz” açıklamasında bulundu.

“Meiller’in en büyük avantajı yürüyen aksamı”

Meiller Satış Müdürü Özgür Taşkın ise teslimat töreninde yaptığı açıklamada alüminyum damperlerin çelik damperlere oranla 1000-1100 kg daha hafif olduğunu söyledi. Taşkın “Aracımızın diğer rakiplerimizden ayıran en büyük özeliği Meiller’in yürür aksamıdır. Şoförlerin deyimiyle ‘arkada damper yokmuş gibi’ araç seyir ediyor. Bu çekişin, hem çeker tekere hem de treylerdeki tekere eşit şekilde dağılmasından kaynaklanıyor.” açıklamasında bulunurken, Meiller, damperlerin rölantide dahi yükünü kaldırabildiğini bu sayede de ciddi bir yakıt tasarrufu sağladığını da sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim