• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Meiller, tüm Türkiye'de yapılanıyor

Meiller, tüm Türkiye'de yapılanıyor
2010 yılında Türkiye’deki yapılanma faaliyetlerine hızla devam eden Meiller, satış adetlerinde de aynı hızı yakalayarak performansını arttırdı.

MEILLER, SATIŞ GRAFİĞİ HIZLA YÜKSELİYOR

Damper sektörünün lider markası Meiller, Türkiye genelinde yetkili satıcı ve servis ağı yapılanmasında büyük bir hızla ilerlerken, 2010 yılında gerçekleştirdiği 447 adetlik satış ile bir önceki yıla oranla yüzde 232 oranında artış yakaladı.

Meiller Satış Müdürü Özgür Taşkın, damper pazarını etkileyen sektörlerin başında inşaat ve altyapının geldiğini belirterek “ 2010 yılı bu sektörlerdeki hareketliliğin damper satışlarını da tetiklediği bir yıl oldu. Özellikle kamu ihaleleri inşaat sektörüne ivme kazandırırken, aynı doğrultuda damper pazarı da bu hareketli ortamdan olumlu derecede etkilenmiş oldu. Ülkemizde merdivenaltı diye tabir edilen küçük üreticilerin fazlalığı sektörümüzde sağlıklı bir istatistik tutulmasına imkan tanımıyor. Meiller markamız satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 232 oranında artırarak, 2010 yılını 447 adet ile kapatmıştır.“ açıklamasında bulundu.

Taşkın, 2010 yılında satış başarılarına ilave olarak yapılanma çalışmalarına da hızla devam ettiklerini belirtti ve Yetkili Satıcı sayısını 7 adede, Yetkili Servis sayısını ise 8 adede çıkarttıklarını sözlerine ekledi.

“2011 Meiller markamız için güzel projelerle dolu geçecek“

Doğuş Otomotiv Meiller Satış Müdürü Özgür Taşkın, ülkemizde süren ekonomik istikrarın 2011 yılına da umutla bakmalarını sağladığını söyledi. Taşkın sözlerine şöyle devam etti; “Meiller, Türkiye damper pazarında sergilediği başarılı faaliyetleri ve olumlu müşteri referanslarıyla sektörün lider markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemesini sürdürmektedir. 2011 yılında da bu yükselişimizin süreceğine inanıyoruz ve satışlarımızı 2010 yılının üzerine çıkartmayı hedefliyoruz.

Bugün ağır ticari araç üreticileriyle işbirliği yaparak araçlar için en uygun damperleri geliştiren Meiller, en son teknikleri ve mühendislik bilgilerini müşterilerinin hizmetine sunarak farklı ihtiyaçlara kısa sürede çözüm üretebilmekte ve yarattığı hizmet farkıyla sektördeki lider konumunu güçlendirmektedir.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.Com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim