• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Mengi, Boat Show fuarını değerlendirdi

Mengi, Boat Show fuarını değerlendirdi
Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Hasan Mengi, İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen ‘Boat Show’ fuarını değerlendirdi.

Mengi, Boat Show fuarını değerlendirdi

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Hasan Mengi, İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen ‘Boat Show’ fuarını değerlendirdi.

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi’nde basın toplantısı düzenleyen Hasan Mengi İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen ‘Boat Show’ fuarında Deniz Ticaret Odasının standına büyük ilgi gösterildiğini kaydetti.

Mengi, Fuarın en görkemli stantlarından birin kurduklarını belirterek; “Stant da 9-10 kişi deniz turizmi üzerine tanıtım yaptık. Fuarın en görkemli ve büyük stantlarından birine sahiptik. Türk mutfağına özgü yöresel yemeklerle standımızı renklendirdik” diye konuştu.

Fuarda özellikle mavi yolculuk, Deniz, Marinalar ve Marinalarda verilen hizmetler hakkında bilgi verdiklerin belirten Mengi; “Özellikle yatçılar ve yelkencilerin çok sayıda sorularına cevap verdik. İnanılmaz bir talep vardı. Yat ve tekneyle Marmaris ve çevresine gelmek isteyen yatçılar ve yelkenciler bölge hakkında bilgi sahibi olmak istedi” dedi.

Mengi, önümüzdeki yıllarda katılacakları fuar sayısının artacağını da belirterek İngiltere, Almanya, Rusya başta olmak üzere bir çok ülkede 10’dan fazla fuara katılacaklarının altınız çizdi.

MAVİ YOLCULUKTA KAYIP VAR

Marmaris’te bu yıl mavi yolculuk yapan turist sayısında %5 ile % 7 arasında bir kayıp olduğuna değinen Mengi; “Bu düşüşte turistlere karşı organize olamamamız ve iyi tanıtım yapamamamız etkili diye konuştu. Mavi yolculukta kan kaybının azaltılması için daha iyi ve detaylı tanıtım yapılmasını belirten Mengi tekne sahiplerine büyük iş düştüğünü belirtti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim