• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Metro Turizm ücretsiz yolcu taşıyacak

Metro Turizm ücretsiz yolcu taşıyacak
Yaşanan Van depreminin yaralarını sarmak üzere, tüm Türkiye ile birlikte Metro Holding de harekete geçti.

Metro Holding Van depreminin yaralarını sarmak için harekete geçti

23 Ekim Pazar günü yaşanan Van depreminin yaralarını sarmak üzere, tüm Türkiye ile birlikte Metro Holding de harekete geçti.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, holdinge bağlı kuruluşlardan biri olan Van Et’in, Türk Kızılayı’na Van’daki depremzedelere dağıtılmak üzere 5 bin kilo et ve şarküteri ürünü bağışladıklarını açıkladı. Öztürk ayrıca, holdingin amiral gemisi olan Metro Turizm’in de Pazartesi ve Salı günü depremzedelerin yakınlarını Van’a ücretsiz olarak taşıyacaklarını söyledi.

Felakete sessiz kalmak olmaz

“Ülkemiz insanları yaşanan her afetin ardından aynı duygular içerisinde birlikte hareket edebilme refleksini göstermeyi başaran bir millettir” diyen Galip Öztürk, “Metro Holding olarak depremin hemen ardından harekete geçtik ve ilk etapta neler yapabileceğimizi belirledik. Bu kapsamda holdingimizin iştiraklerinden olan Van Et’in, gıda ihtiyacı olan  epremzedelere dağıtılmak üzere 5 ton et ve şarküteri ürününü Türk Kızılayı’na teslim etmesini kararlaştırdık. Bu yardımımızı bugün Kızılay yetkililerine teslim edeceğiz” diye konuştu.

Metro Turizm ücretsiz yolcu taşıyacak

Türk Kızılayı tarafından daha önce Merhamet Madalyası ile ödüllendirilen ve Somali’deki açlığa çare olmak üzere Türkiye’de başlatılan kampanyalara 1 milyon 100 bin lira bağışta bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, “Holdingimizin amiral gemisi olan Metro Turizm de 2 gün boyunca Van’a yakınlarına yardım etmeye gidecek olan yolcularımızı ücretsiz olarak taşıyacak. Böylesi günlerde milletçe dayanışma içerisinde olmamız, yapılması gereken ne varsa yapmamız gerekir. Buradan hareketle biz de depremzedelerin yaralarının sarılması için üzerimize düşeni yapma gayreti içersine girdik. Önce terörist saldırılarla, ardından depremle sarsılan ülkemizin; bu problemleri aşacak, yaralarımızı saracak güçte olduğuna inancımız tamdır. Devlet ve millet el ele verdiğinde yapamayacağımız, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey olamaz” dedi. Öztürk, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk ulusuna başsağlığı, yaralı olarak kurtarılanlara da acil şifalar diledi.

www.UlasimOnline.Com  

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim