• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Metro Turizm'e 15 adet Neoplan otobüs

Metro Turizm'e 15 adet Neoplan otobüs
Karayolu taşımacılığında 20’inci yılını kutlayan Metro Turizm, gerçekleştirdiği yatırımla filosunu NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsleri ile güçlendirdi.

20’inci yılında Metro Turizm’e 15 NEOPLAN, kaptanlara ise özel eğitim

Karayolu taşımacılığında 20’inci yılını kutlayan Metro Turizm, gerçekleştirdiği yatırımla filosunu NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsleri ile güçlendirdi. İleri teknoloji, konfor ve yüksek güvenlik standartları ile üretilen, 15 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsünü filosuna katan Metro Turizm’in kaptanlarına ayrıca, MAN Eğitim Akademisi tarafından “ekonomik araç kullanımı ve uygulamalı sürüş eğitimi” verildi.

Yatırımlarını müşteri odaklı ve çağın gereklerine uygun olarak gerçekleştiren Metro Turizm, 20’inci yılında NEOPLAN Tourliner seyahat otobüslerini tercih etti. Araçların teslimatından önce MAN Eğitim Akademisi tarafından Metro Turizm’in kaptanlarına eğitim verildi. Teorik ve pratik olmak üzere 2 ayrı aşamadan oluşan eğitimler, Esenler Otogarı Konferans Salonu’nda ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İkitelli tesislerinde verildi. MAN Eğitim Akademisi Eğitmeni Galip İzgi tarafından verilen ve 2 gün süren eğitimlerde, 60 Metro Turizm kaptanına, ekonomik sürüş eğitimi, ürün bilgisi ve uygulamalı (test sürüşlü) eğitim, konularında bilgi verildi. Eğitimlerde, Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı Erkan Tayşe, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak ve Araç Teslim Sorumlusu Salih Cabas da hazır bulundular.

MAN Eğitim Akademisi tarafından verilen eğitimlerin, satış sonrası hizmetler kapsamında gerçekleştiğini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak, “Metro Turizm’in 20. Kuruluş Yıldönümünde 15 adet NEOPLAN Tourliner satışı gerçekleştirdik. Filosunu ileri teknoloji ile güncel tutarak bu araçları tercih eden Metro Turizm, kaptanlarını da teknolojiye uygun olarak eğitmeye büyük önem veriyor. Biz de MAN olarak, kaptanların son teknoloji ürünü yeni araçlarımızın teknik özelliklerini ve çalışma sistemlerini tanıması açısından bu eğitimi gerçekleştirdik” dedi.

Özellikle ekonomik sürüş eğitiminin tüm araçlar için gerekli olduğunu ifade eden Kardak, “Kaptanlar, filodaki diğer marka araçları kullandıkları zaman da verdiğimiz eğitimin faydasını görecekler. Bu eğitimler firmaların yakıt maliyetlerini düşürecek. Kaptanlarımızın eski sürüş alışkanlıkları, yeni teknoloji otobüslerimize uygun olarak verilen eğitimlerle güncelleniyor. Gerçekleştirdiğimiz bu eğitimle, Metro Turizm kaptanları 2012 yılının ilk eğitimini almış oldular. Metro Turizm’le işbirliği yapmaktan memnunuz” şeklinde konuştu.

Metro Turizm’de, eğitimin kurumsal prensiplerden biri olduğunu vurgulayan Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı Erkan Tayşe, “Metro Turizm’de eğitimler, kurumsal yapımıza uygun bir biçimde periyodik olarak yapılıyor. Personelimiz de hizmetin gereği olan bütün donanımlara sahip bulunuyorlar. Ekonomik sürüş eğitimleri de bu çevrede kaptanlarımıza veriliyor. Firmamız eğitim konusunda da liderlik yapıyor. MAN Eğitim Akademisi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2.20120316113536.jpg

3.20120316113546.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim